Yakitori med torsk

Ingredienser

4 Portioner
500 g
torskefilet
Salt og peber
 ½ 
rødt spidskål
1 
rødløg
Wasabipasta

Fremgangsmåde

Step 1

Torsken skæres ud i strimler, sættes på spyd og marineres en time med teriyakimarinade, salt og peber. Fisken grillen ved høj, direkte varme 2 minutter på hver side. Den er færdig, når den begynder at slippe i lamellerne. Fisken pensles løbende med teriyakimarinade.

Step 2

Snit spidskål og rødløg fint, rør sammen med sesamdressing. Anret spyddene herpå.  Server med mayonnaise rørt med wasabi - sørg for at smage til løbende, så mayonnaisen bliver tilpas stærk.

Opskrifts-ID: 720

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Torsken skæres ud i strimler, sættes på spyd og marineres en time med teriyakimarinade, salt og peber. Fisken grillen ved høj, direkte varme 2 minutter på hver side. Den er færdig, når den begynder at slippe i lamellerne. Fisken pensles løbende med teriyakimarinade.

Snit spidskål og rødløg fint, rør sammen med sesamdressing. Anret spyddene herpå.  Server med mayonnaise rørt med wasabi - sørg for at smage til løbende, så mayonnaisen bliver tilpas stærk.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.