Wraps med enokisvampe og bacon

Samlet tid 30 min.

Ingredienser

6 Portioner
6 
små bundter enokisvampe (ca. 15-20 tynde svampe), renset
6 
skiver røget bacon/stribet flæsk
2 spsk.
ahornsirup
1 tsk.
sesamfrø
Efter behov skal du også bruge 6 kødnåle/tandstikkere
Næringsindhold: 490 kJ  /  117 kcal
7,7 g Fedt
6,3 g Protein
6,1 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Varm ovnen op til 220°C (varmluftsovn 180°C/gas trin 7). Læg bagepapir på en flad bageplade.

Step 2

Rul svampene ind i baconskiverne, så den øverste ende af svampene rager ud. Efter behov kan rullerne holdes sammen med en kødnål/tandstikker. Læg wrapsene på bagepladen.

Step 3

Bland ahornsirup og sojasauce sammen. Pensl wrapsene godt med glaseringen, og bag dem i 10 minutter i den forvarmede ovn. Sørg for, at væden fra baconen kan løbe fra, så baconen bliver brun og sprød. Pensl med glaseringen igen, og bag videre i 10-15 minutter, til baconen er mør, karamelliseret og gylden.

Step 4

Tag kødnålene/tandstikkerne ud, og pensl med et sidste lag glasering. Drys med sesam, og stil wrapsene i ovnen igen i nogle minutter for at riste sesamfrøene. Serveres straks.

Opskrifts-ID: 59

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm ovnen op til 220°C (varmluftsovn 180°C/gas trin 7). Læg bagepapir på en flad bageplade.

Rul svampene ind i baconskiverne, så den øverste ende af svampene rager ud. Efter behov kan rullerne holdes sammen med en kødnål/tandstikker. Læg wrapsene på bagepladen.

Bland ahornsirup og sojasauce sammen. Pensl wrapsene godt med glaseringen, og bag dem i 10 minutter i den forvarmede ovn. Sørg for, at væden fra baconen kan løbe fra, så baconen bliver brun og sprød. Pensl med glaseringen igen, og bag videre i 10-15 minutter, til baconen er mør, karamelliseret og gylden.

Tag kødnålene/tandstikkerne ud, og pensl med et sidste lag glasering. Drys med sesam, og stil wrapsene i ovnen igen i nogle minutter for at riste sesamfrøene. Serveres straks.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.