Velsmagende boghvede-bowl med stegt svinemørbrad og paprika-pebersauce

Samlet tid 55 min.
15 min. Arbejdstid
40 min. Tilberedningstid

Boghvede er en meget næringsrig kerne med en nøddeagtig smag og en konsistens, der minder om brune ris. Denne nemme opskrift med saftigt svinekød og en sød og røget paprika-pebersauce er fantastisk til en sund, mættende middag.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
boghvede
300 g
svinemørbrad
 ½ tsk.
stødt paprika
 ½ tsk.
tørret oregano
 ½ tsk.
tørret timian
2 spsk.
olie
1 spsk.
olivenolie
50 g
løg
150 g
rød peberfrugt
150 g
courgetter
200 g
tomatpassata
1 tsk.
stærk paprika
 ½ tsk.
stødt peber
1 spsk.
hakket persille
20 g
græskarfrø
20 g
solsikkefrø
Næringsindhold: 3117 kJ  /  745 kcal
39,5 g Fedt
47,6 g Protein
46 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Svits det hakkede løg i olivenolie. Tilsæt derefter de skyllede grøntsager, som er skåret i tern. Steg dem let til de er blevet bløde, hæld derefter vand på (ca. 1 cm over grøntsagerne), tilsæt tomatpassata, Kikkoman sojasauce, krydderier og persille. Læg låg på og lad det hele simre i 30 minutter med lejlighedsvis omrøring.

Step 2

Forvarm ovnen op til 200 grader C. Svinemørbraden dækkes med Kikkoman sojasauce, paprika og krydderurter og steges kort i olie på hver side. Læg den i et ovnfast fad og bag den i 20 minutter.

Step 3

I mellemtiden koges boghvedekernerne efter anvisningerne på pakken. Fordel dem i skåle med en portion paprika-pebersauce, svinekød i skiver og drys med kerner.

Opskrifts-ID: 1049

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Svits det hakkede løg i olivenolie. Tilsæt derefter de skyllede grøntsager, som er skåret i tern. Steg dem let til de er blevet bløde, hæld derefter vand på (ca. 1 cm over grøntsagerne), tilsæt tomatpassata, Kikkoman sojasauce, krydderier og persille. Læg låg på og lad det hele simre i 30 minutter med lejlighedsvis omrøring.

Forvarm ovnen op til 200 grader C. Svinemørbraden dækkes med Kikkoman sojasauce, paprika og krydderurter og steges kort i olie på hver side. Læg den i et ovnfast fad og bag den i 20 minutter.

I mellemtiden koges boghvedekernerne efter anvisningerne på pakken. Fordel dem i skåle med en portion paprika-pebersauce, svinekød i skiver og drys med kerner.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.