Søg
Filter
Bookmark
110 af 330

Vegetarwraps Yakitori style

Efterår
Vinter
Hovedretter
Grøntsager
Vegetarisk
Tilberedningstid: 45 min.
Brændværdi (pr. Portion): 1682 kJ / 402 kcal

Ingredienser for 4 portioner

Fyld:

  • 3 spsk. olie
  • 1 rød peberfrugt, uden kerner og hakket
  • 1 grøn peberfrugt, uden kerner og hakket
  • 200 g champignon, i tynde skiver
  • 1 porre, hakket
  • Blandet salat

Marinade:

Wraps:

Forberedelse

Pisk æg, mel og mælk til en jævn pandekagedej, som er ret flydende. Dejen krydres med sojasauce. Steg wraps ligesom pandekager og læg til side.

Bland marinade af sojasauce, hvidvin og honning.

Opvarm 2 spsk. olie i en wok eller stor stegepande og lynsteg rød og grøn peber i 2-3 minutter ved høj varme. Tilsæt champignon og porre og steg i yderligere 5 minutter. Tag panden af varmen og tilsæt marinaden, rør grundigt og steg i 2-3 minutter ved lav varme indtil saucen er kogt lidt ind.

Server wraps med lidt salat og grøntsagsfyldet og nyd dem mens de er varme.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

Fyld:

  • 3 spsk. olie
  • 1 rød peberfrugt, uden kerner og hakket
  • 1 grøn peberfrugt, uden kerner og hakket
  • 200 g champignon, i tynde skiver
  • 1 porre, hakket
  • Blandet salat

Marinade:

Wraps: