
75 af 564
Vegetarisk tortellini ramen
Lækker vegetarisk tortellini ramen med broccoli, spiraliserede gulerødder, svampe, spinat og æg.

Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Madlavningstid
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1391 kJ / 332 kcal
Fedt:
14,0 g
Protein:
18,1 g
Kulhydrat:
31,8 g
Mættet fedt:
14,0 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 150 g broccoli
- 100 g små svampe
- 1 spsk. Kikkoman ristet sesamolie
- 1 gulerod (ca. 100 g)
- 60 g babyspinat
- 150 g små, vegetariske tortellini eller ravioli (kølet)
- 3-4 spsk. Kikkoman koncentreret ramen nudelsuppe base – Shoyu (sojasauce) smag
- 1-2 æg
- 1 lille rød chili og frisk koriander til pynt
Forberedelse
- Svampene skæres i kvarte og steges sammen med broccolibuketterne i den opvarmede olie i 5-8 minutter. Skær guleroden i spiraler (med en spiralizer) eller i fine strimler, bland med spinaten og lynsteg begge dele. Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.
- Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde og bland med Kikkoman ramen suppebase. Pisk æggene, hæld dem ned i ramen-suppen og lad dem stivne. Fordel derefter suppen i to skåle og tilføj de tilberedte nudler.
- Anret grøntsagsblandingen på toppen og pynt med chili og frisk koriander.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Madlavningstid
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1391 kJ / 332 kcal
Fedt:
14,0 g
Protein:
18,1 g
Kulhydrat:
31,8 g
Mættet fedt:
14,0 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 150 g broccoli
- 100 g små svampe
- 1 spsk. Kikkoman ristet sesamolie
- 1 gulerod (ca. 100 g)
- 60 g babyspinat
- 150 g små, vegetariske tortellini eller ravioli (kølet)
- 3-4 spsk. Kikkoman koncentreret ramen nudelsuppe base – Shoyu (sojasauce) smag
- 1-2 æg
- 1 lille rød chili og frisk koriander til pynt