Søg
Filter
Vegetarburger med jackfruit i teriyakisauce
Bookmark
17 af 244

Vegetarburger med jackfruit i teriyakisauce

Vegetarburger med jackfruit i teriyakisauce
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1720 kJ / 411 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 dåse jackfrugt i saltlage
  • 3 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 1 løg
  • 5 spsk. olivenolie
  • krydderier: røget paprika, granuleret hvidløg, ingefær
  • 3 rødløg
  • 1 tsk. brun sukker
  • 2 spsk. tør rødvin
  • 4 burgerboller
  • Ca. 4 store salatblade
  • 1 stor tomat (e.g. hindbær)

Valgfrit: 3 syltede agurker, skåret i skiver

Forberedelse

  1. Skær løget i fine tern og steg det i 1 spiseskefuld olivenolie.
  2. Dræn jackfrugten og mos den let med en gaffel. Varm 2 spsk. olivenolie på stegepande, tilsæt jackfrugten og lad den stege i et par minutter. Tilsæt derefter teriyaki-marinaden, krydderierne og det stegte løg. Steg endnu et par minutter.
  3. I mellemtiden skæres rødløget i skiver og steges i 1-2 spsk. olivenolie, indtil det bliver gyldenbrunt. Tilsæt sukker, og steg i yderligere 2 minutter. Tilsæt vin. Steg, indtil væsken er helt fordampet.
  4. Skær tomaten i skiver.
  5. Halver hver bolle og fyld dem hver især med jackfrugt, salat, tomat, rødløg (og evt. agurk).

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1720 kJ / 411 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 dåse jackfrugt i saltlage
  • 3 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 1 løg
  • 5 spsk. olivenolie
  • krydderier: røget paprika, granuleret hvidløg, ingefær
  • 3 rødløg
  • 1 tsk. brun sukker
  • 2 spsk. tør rødvin
  • 4 burgerboller
  • Ca. 4 store salatblade
  • 1 stor tomat (e.g. hindbær)

Valgfrit: 3 syltede agurker, skåret i skiver