Søg
Filter
Torsk med hvide bønner og Ponzu Sauce
Bookmark
314 af 411

Torsk med hvide bønner og Ponzu Sauce

Torsk med hvide bønner og Ponzu Sauce
Samlet tid 110 min.
Tilberedningstid: 110 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2077 kJ / 496 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 4 torskefileter
  • 500 g friske hvide bønner
  • 500 g tomater
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 stilke timian
  • 1 laurbærblad
  • 4 tsk. Kikkoman Ponzu Appelsin

Forberedelse

Læg torsken i en flad skål, hæld 2 tsk. Ponzu Appelsin over, og lad fisken marinere i 30 minutter.

Skær tomaterne i kvarte, og skær blomsten fra. Skræl løgene, og skær dem i skiver.

Skræl hvidløgene, og skær dem i halve. Kom bønner, hvidløg, timian og laurbærblad i en gryde. Hæld vand ved, så det hele er dækket, og lad bønnerne koge i 40 minutter ved jævn varme.

Varm olien op på en pande, og svits løgene i 3 minutter. Tilsæt tomaterne, og lad dem simre i 20 minutter. Rør rundt af og til. Tilsæt bønnerne og 2 tsk. Ponzu Appelsin, og lad det hele koge i 40 minutter.

Når bønnerne er møre, dampes torsken i 7-8 minutter.

Anret bønnerne og saucen portionsvis i dybe tallerkener med torsken ovenpå.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 110 min.
Tilberedningstid: 110 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2077 kJ / 496 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 4 torskefileter
  • 500 g friske hvide bønner
  • 500 g tomater
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 stilke timian
  • 1 laurbærblad
  • 4 tsk. Kikkoman Ponzu Appelsin