Tomatsalat med ponzu-dressing og sojaknas
Søg
Filter
Tomatsalat med ponzu-dressing og sojaknas
Bookmark
357 af 459

Tomatsalat med ponzu-dressing og sojaknas

Tomatsalat med ponzu-dressing og sojaknas
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 500 g tomater (gerne i forskellige farver)
  • 2 salatløg
  • 1 håndfulde spirer (fx løgspirer og krydderkarse)

Ponzu-dressing:

Sojaknas:

  • 75 g blandede nødder, mandler og græskarkerner
  • ½ dl

Forberedelse

Rist nødder, mandler og græskarkerner i Kikkoman sojasauce på en pande, til sojasaucen er helt fordampet. Lad dem køle af.

Skyl tomater, og skær dem i skiver. Pil salatløg, og skær dem i tynde ringe. Anret tomater og løg på et fad eller tallerkener.

Pisk eller ryst Kikkoman Ponzu, sesamolie og hvidvinseddike sammen til en dressing. Hæld dressingen over tomatsalaten.

Hak den afkølede sojaknas groft, og drys den over tomatsalaten sammen med spirerne. Servér straks som tilbehør.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 500 g tomater (gerne i forskellige farver)
  • 2 salatløg
  • 1 håndfulde spirer (fx løgspirer og krydderkarse)

Ponzu-dressing:

Sojaknas:

  • 75 g blandede nødder, mandler og græskarkerner
  • ½ dl