Tofu steaks

Samlet tid 40 min.

Ingredienser

4 Portioner
250 g
tofu
10 g
ingefær, revet
1 
forårsløg, hakket
Kartoffelmel

Dip:

1 tsk.
sesamolie
1 tsk.
limesaft
1 tsk.
æbleeddike
1 tsk.
honning
Få dråber TABASCO® Pepper Sauce
Olie til stegning
Næringsindhold: 815 kJ  /  194 kcal
12,0 g Fedt
6,8 g Protein
15,6 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Dup tofuen tør og skær den i skiver á ca. 1½ cm tykkelse. Riv frisk ingefær og skær forårsløget i tynde skiver.

Step 2

Opvarm alle ingredienserne til dippen i en gryde ved lav varme – det må ikke koge.

Step 3

Vend tofuskiverne i kartoffelmel og dybsteg dem i olie ved 170˚C. Eller steg tofuen i en stegepande på begge sider i 2-3 minutter til det er gyldenbrunt og sprødt.

Step 4

Server tofuen varm med grøntsager eller salat og dippen ved siden af. 

Opskrifts-ID: 173

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Dup tofuen tør og skær den i skiver á ca. 1½ cm tykkelse. Riv frisk ingefær og skær forårsløget i tynde skiver.

Opvarm alle ingredienserne til dippen i en gryde ved lav varme – det må ikke koge.

Vend tofuskiverne i kartoffelmel og dybsteg dem i olie ved 170˚C. Eller steg tofuen i en stegepande på begge sider i 2-3 minutter til det er gyldenbrunt og sprødt.

Server tofuen varm med grøntsager eller salat og dippen ved siden af. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.