Tofu-nudelsuppe

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 60 min.
30 min. Arbejdstid
30 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
150 g
shiitakesvampe
1 ½ liter
vegansk grøntsagsbouillon
20 g
tørret kombu-tang
3 spsk.
riseddike
250 g
silketofu
1 spsk.
majsmel
3 
fed hvidløg
2 
håndfuld frisk spinat
2 spsk.
sesamolie
200 g
ramen-nudler
75 g
sojabønnespirer
Næringsindhold: 1699 kJ  /  406 kcal
13 g Fedt
21,3 g Protein
45,4 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Rens svampene. Bring bouillonen i kog, tilsæt svampe og kombu-tang, og lad det hele småkoge under låg i ca. 15 minutter. Lad derefter suppen trække i ca. 30 minutter ved stuetemperatur. Tag svampene og kombu-tangen op, og stil svampene til side.

Step 2

Skær tofuen i tern, og vend ternene i mel. Pil og pres hvidløgene. Skyl spinaten grundigt, og slyng den tør. Varm olien op på en pande. Steg tofuen i olien, til den er gylden på alle sider, og tag den af panden. Svits hvidløgene og spinaten i stegeskyen i 2-3 minutter. Tilsæt Teriyaki sauce, og bland det hele let sammen.

Step 3

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl bønnespirerne grundigt. Anret nudlerne, svampene, tofuen, spinaten og bønnespirerne portionsvis i skåle, kog bouillonen op igen, og fordel den i skålene. Tofu-nudelsuppen serveres varm.

Opskrifts-ID: 158

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rens svampene. Bring bouillonen i kog, tilsæt svampe og kombu-tang, og lad det hele småkoge under låg i ca. 15 minutter. Lad derefter suppen trække i ca. 30 minutter ved stuetemperatur. Tag svampene og kombu-tangen op, og stil svampene til side.

Skær tofuen i tern, og vend ternene i mel. Pil og pres hvidløgene. Skyl spinaten grundigt, og slyng den tør. Varm olien op på en pande. Steg tofuen i olien, til den er gylden på alle sider, og tag den af panden. Svits hvidløgene og spinaten i stegeskyen i 2-3 minutter. Tilsæt Teriyaki sauce, og bland det hele let sammen.

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl bønnespirerne grundigt. Anret nudlerne, svampene, tofuen, spinaten og bønnespirerne portionsvis i skåle, kog bouillonen op igen, og fordel den i skålene. Tofu-nudelsuppen serveres varm.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.