Søg
Filter
Bookmark
25 af 335

Tofu-nudelsuppe

Tilberedningstid: 1 time
Brændværdi (pr. Portion): 1699 kJ / 406 kcal

Ingredienser for 4 portioner

  • 150 g shiitakesvampe
  • 1,5 liter vegansk grøntsagsbouillon
  • 20 g tørret kombu-tang
  • 50 ml
  • 3 spsk. riseddike
  • 250 g silketofu
  • 1 spsk. majsmel
  • 3 fed hvidløg
  • 2 håndfuld frisk spinat
  • 2 spsk. sesamolie
  • 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
  • 200 g ramen-nudler
  • 75 g sojabønnespirer

Forberedelse

Rens svampene. Bring bouillonen i kog, tilsæt svampe og kombu-tang, og lad det hele småkoge under låg i ca. 15 minutter. Lad derefter suppen trække i ca. 30 minutter ved stuetemperatur. Tag svampene og kombu-tangen op, og stil svampene til side.

Skær tofuen i tern, og vend ternene i mel. Pil og pres hvidløgene. Skyl spinaten grundigt, og slyng den tør. Varm olien op på en pande. Steg tofuen i olien, til den er gylden på alle sider, og tag den af panden. Svits hvidløgene og spinaten i stegeskyen i 2-3 minutter. Tilsæt Teriyaki sauce, og bland det hele let sammen.

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl bønnespirerne grundigt. Anret nudlerne, svampene, tofuen, spinaten og bønnespirerne portionsvis i skåle, kog bouillonen op igen, og fordel den i skålene. Tofu-nudelsuppen serveres varm.

Ingredienser for 4 portioner

  • 150 g shiitakesvampe
  • 1,5 liter vegansk grøntsagsbouillon
  • 20 g tørret kombu-tang
  • 50 ml
  • 3 spsk. riseddike
  • 250 g silketofu
  • 1 spsk. majsmel
  • 3 fed hvidløg
  • 2 håndfuld frisk spinat
  • 2 spsk. sesamolie
  • 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
  • 200 g ramen-nudler
  • 75 g sojabønnespirer