
Tofu-burger med teriyaki-coleslaw og sriracha-dressing

Ingredienser for 4 portion(er)
Til coleslaw-salaten:
- 150 g rødkål
- 1 stor gulerod
- 3 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
- 1 spsk. havreyoghurt (eller evt. sojayoghurt)
- 1 tsk. sennep
- Friskkværnet peber
Til dressingen:
- 2 spsk. havreyoghurt (eller evt. sojayoghurt)
- 2 spsk. sriracha-chilisauce
- 1 1/2 spsk.
- Desuden skal du bruge:
- 350 g tofu
- 2 spsk. fuldkornsmel
- 1 spsk. sesam
- Salt, friskkværnet peber
- 2-3 spsk. planteolie
- 1 rødløg
- 50 g salat
- 4 burgerboller
- 100 g kimchi (eller evt. surkål)
Forberedelse
Coleslaw: Fjern de yderste blade på rødkålen, og skær kålhovedet i kvarte. Skær stokken fra, og snit kålen i fine strimler. Rens og skræl guleroden, og skær den i strimler med en kartoffelskræller. Rør Teriyaki marinaden, yoghurten og senneppen sammen. Bland rødkåls- og gulerodsstrimlerne med dressingen, og smag til med peber.
Dressing: Rør yoghurten, sriracha-saucen og sojasaucen sammen. Skær tofuen i 4 skiver. Bland melet og sesamfrøene sammen, vend tofuen i blandingen flere gange, og krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande, og svits tofuen på begge sider i ca. 3-4 minutter. Pil løget, og skær det i tynde både. Pluk og skyl salaten, og slyng den tør.
Skær bollerne igennem. Fordel teriyaki-coleslawen, salaten, tofuen, kimchien og løgene på underbollerne, dryp med dressing, og læg overdelen af bollerne på, før du serverer de færdige tofu-burgere.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
Til coleslaw-salaten:
- 150 g rødkål
- 1 stor gulerod
- 3 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
- 1 spsk. havreyoghurt (eller evt. sojayoghurt)
- 1 tsk. sennep
- Friskkværnet peber
Til dressingen:
- 2 spsk. havreyoghurt (eller evt. sojayoghurt)
- 2 spsk. sriracha-chilisauce
- 1 1/2 spsk.
- Desuden skal du bruge:
- 350 g tofu
- 2 spsk. fuldkornsmel
- 1 spsk. sesam
- Salt, friskkværnet peber
- 2-3 spsk. planteolie
- 1 rødløg
- 50 g salat
- 4 burgerboller
- 100 g kimchi (eller evt. surkål)