Søg
Filter
Thai-tofu og kimchi-nudelsuppe
Bookmark
47 af 521

Thai-tofu og kimchi-nudelsuppe

Denne nemme opskrift på thailandsk tofu-suppe er krydret med grøn karrypasta, chili og krydret kimchi. Nudlerne gør den ekstra mættende og tilfredsstillende. Prøv den som en sund og nærende frokost. Velegnet til vegetarer.

Thai-tofu og kimchi-nudelsuppe
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2535 kJ / 606 kcal
Fedt: 33 g
Protein: 20,8 g
Kulhydrat: 60 g

Ingredienser for 2 portion(er)

• 180 g røget tofu
• 1 spsk. Kikkoman ristet sesamolie 
• 1 tsk. thai grøn karrypasta
• 1 tsk. hakket chili
• 1/2 tsk. hakket ingefær
• 50 g squash
• 30 g bambusskud
• 400 ml grøntsagsbouillon
• 200 ml kokosmælk
• 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (eller Kikkoman Ponzu)
• 2 spsk. frisk koriander
• 1 spsk. hakket citrongræs (eller citronskal)

Servér med:
• 100 g risnudler
• 2 spsk. Kikkoman kimchi krydret chilisauce
• Frisk koriander 

Forberedelse

  1. Skær tofu i tern, og steg det i en gryde med sesamolie, karrypasta, chilipeber og ingefær. Når det hele er brunet, tilsættes grøntsager, bouillon og kokosmælk. Tilsæt Kikkoman sojasauce, koriander og citrongræs. Kog i 15 minutter.
  2. Imens koges risnudlerne efter anvisningerne på pakken.
  3. Servér suppen med nudler, Kikkoman kimchi sauce og frisk koriander.
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2535 kJ / 606 kcal
Fedt: 33 g
Protein: 20,8 g
Kulhydrat: 60 g

Ingredienser for 2 portion(er)

• 180 g røget tofu
• 1 spsk. Kikkoman ristet sesamolie 
• 1 tsk. thai grøn karrypasta
• 1 tsk. hakket chili
• 1/2 tsk. hakket ingefær
• 50 g squash
• 30 g bambusskud
• 400 ml grøntsagsbouillon
• 200 ml kokosmælk
• 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (eller Kikkoman Ponzu)
• 2 spsk. frisk koriander
• 1 spsk. hakket citrongræs (eller citronskal)

Servér med:
• 100 g risnudler
• 2 spsk. Kikkoman kimchi krydret chilisauce
• Frisk koriander