
24 af 45
Teriyaki-tigerrejer med avocadotoast
Teriyaki sauce med ristet hvidløg
Hovedretter
Alt godt fra havet
Grøntsager
Italiensk køkken
Snack
Forår
Sommer
Efterår
Vinter

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1531 kJ / 365 kcal
Fedt:
2.1 g
Protein:
21.4 g
Kulhydrat:
28.2 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 avocadoer, skrællet og udstenet
- 2 limefrugter, hhv. 1 presset og 1 skåret i kvarte
- 4 skiver surdejsbrød, ristet
- 1 spsk. olivenolie
- 350 g rå kæmperejer
- 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 1 håndfuld korianderblade
Forberedelse
Mos avocadokødet med saften fra den ene lime, og krydr med salt og peber. Fordel avocadoblandingen på det ristede surdejsbrød.
Varm olien op i en wok eller på en meget varm pande med slip-let-belægning, og svits rejerne i olien i ca. 30 sekunder. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad rejerne stege videre i et par minutter, til de er møre.
Fordel rejerne på avocadobrødene, drys med lidt koriander, og dryp med limesaft.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1531 kJ / 365 kcal
Fedt:
2.1 g
Protein:
21.4 g
Kulhydrat:
28.2 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 avocadoer, skrællet og udstenet
- 2 limefrugter, hhv. 1 presset og 1 skåret i kvarte
- 4 skiver surdejsbrød, ristet
- 1 spsk. olivenolie
- 350 g rå kæmperejer
- 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 1 håndfuld korianderblade