Søg
Filter
Teriyaki-tigerrejer med avocadotoast
Bookmark
24 af 45

Teriyaki-tigerrejer med avocadotoast

Teriyaki-tigerrejer med avocadotoast
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1531 kJ / 365 kcal
Fedt: 2.1 g
Protein: 21.4 g
Kulhydrat: 28.2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 avocadoer, skrællet og udstenet
  • 2 limefrugter, hhv. 1 presset og 1 skåret i kvarte
  • 4 skiver surdejsbrød, ristet
  • 1 spsk. olivenolie
  • 350 g rå kæmperejer
  • 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
  • 1 håndfuld korianderblade

Forberedelse

Mos avocadokødet med saften fra den ene lime, og krydr med salt og peber. Fordel avocadoblandingen på det ristede surdejsbrød.

Varm olien op i en wok eller på en meget varm pande med slip-let-belægning, og svits rejerne i olien i ca. 30 sekunder. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad rejerne stege videre i et par minutter, til de er møre.

Fordel rejerne på avocadobrødene, drys med lidt koriander, og dryp med limesaft.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1531 kJ / 365 kcal
Fedt: 2.1 g
Protein: 21.4 g
Kulhydrat: 28.2 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 avocadoer, skrællet og udstenet
  • 2 limefrugter, hhv. 1 presset og 1 skåret i kvarte
  • 4 skiver surdejsbrød, ristet
  • 1 spsk. olivenolie
  • 350 g rå kæmperejer
  • 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
  • 1 håndfuld korianderblade