
Teriyaki-tigerrejer med avocadotoast

Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 avocadoer, skrællet og udstenet
- 2 limefrugter, hhv. 1 presset og 1 skåret i kvarte
- 4 skiver surdejsbrød, ristet
- 1 spsk. olivenolie
- 350 g rå kæmperejer
- 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 1 håndfuld korianderblade
Forberedelse
Mos avocadokødet med saften fra den ene lime, og krydr med salt og peber. Fordel avocadoblandingen på det ristede surdejsbrød.
Varm olien op i en wok eller på en meget varm pande med slip-let-belægning, og svits rejerne i olien i ca. 30 sekunder. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad rejerne stege videre i et par minutter, til de er møre.
Fordel rejerne på avocadobrødene, drys med lidt koriander, og dryp med limesaft.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 avocadoer, skrællet og udstenet
- 2 limefrugter, hhv. 1 presset og 1 skåret i kvarte
- 4 skiver surdejsbrød, ristet
- 1 spsk. olivenolie
- 350 g rå kæmperejer
- 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 1 håndfuld korianderblade