Teriyaki pulled pork med grillet ananas og syltede rødløg
Søg
Filter
Teriyaki pulled pork med grillet ananas og syltede rødløg
Bookmark
13 af 180

Teriyaki pulled pork med grillet ananas og syltede rødløg

Teriyaki pulled pork med grillet ananas og syltede rødløg
Samlet tid 245 min.
Tilberedningstid: 245 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2983 kJ / 712 kcal
Fedt: 23.4 g
Protein: 64.6 g
Kulhydrat: 87.4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Til svinekødet:

Til de syltede rødløg:

  • 1 rødløg, skåret i tynde skiver
  • Saft af 1 lime
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 nip salt
  • 1 nip sukker

Til anretning:

  • 1 ananas, skrællet og uden stok, skåret i mindre stykker
  • 8 majstortillaer, forvarmet
  • 8 spsk. syrnet fløde
  • Korianderblade

Forberedelse

Varm ovnen op til 150 °C/varmluftsovn 130 °C (gas: trin 4).

Forberedelse af svinekødet: Varm olien op i en stor stegegryde. Læg svinekødet i, og brun det på alle sider. Tag kødet op af gryden, og stil det til side. Kom evt. lidt ekstra olie i gryden, og tilsæt løgene. Skru ned for varmen, og læg låg på gryden. Lad løgene sautere i 5 minutter, til de er bløde. Rør rundt af og til, så de ikke brænder på. Tilsæt Teriyaki BBQ-sauce med honning, chiliflager og 125 ml vand. Kom kødet og den saft, der evt. er løbet ud, i gryden igen, og lad væden koge op. Læg låg på, og stil gryden i ovnen. Lad kødet ovnstege i 3 timer. Vend det efter hver time. Efter 3 timers stegning bør kødet nemt kunne trækkes fra hinanden med to gafler.

I mellemtiden forberedes de syltede rødløg: Bland løgene med limesaft, æbleeddike, salt og sukker, og lad dem marinere i blandingen.

Træk kødet i strimler med et par gafler, når det er mørt. Læg det derefter tilbage i gryden, og bland det med saucen. Hold kødet varmt på en kogeplade ved svag varme, mens du forbereder ananassen.

Varm en grillpande op, og grill ananasstykkerne i 2-3 minutter på hver side, til de har karamelliserede striber.

Anret svinekødsstrimlerne på de varme hvedetortillaer, og pynt med ananasstykkerne, de syltede rødløg, syrnet fløde og koriander.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 245 min.
Tilberedningstid: 245 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2983 kJ / 712 kcal
Fedt: 23.4 g
Protein: 64.6 g
Kulhydrat: 87.4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Til svinekødet:

Til de syltede rødløg:

  • 1 rødløg, skåret i tynde skiver
  • Saft af 1 lime
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 nip salt
  • 1 nip sukker

Til anretning:

  • 1 ananas, skrællet og uden stok, skåret i mindre stykker
  • 8 majstortillaer, forvarmet
  • 8 spsk. syrnet fløde
  • Korianderblade