Søg
Filter
Teriyaki-pølser med kartoffelmos
Bookmark
12 af 180

Teriyaki-pølser med kartoffelmos

Teriyaki-pølser med kartoffelmos
Samlet tid 55 min.
Tilberedningstid: 55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2773 kJ / 662 kcal
Fedt: 36 g
Protein: 18.7 g
Kulhydrat: 68.6 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6). Læg pølserne i en stegeso, og hæld Teriyaki sauce med ristet sesam over. Steg pølserne i ovnen i 35-40 minutter. Hæld saucen over med jævne mellemrum.

Kom i mellemtiden kartoflerne og de søde kartofler i en stor gryde med vand. Bring vandet i kog, og lad kartoflerne koge i 15-20 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, kom kartoflerne tilbage i gryden, og mos dem sammen med smørret. Smag til med salt og peber, og vend forårsløgene i. 

Server pølserne med kartoffelmosen; dryp lidt ekstra sauce på med en ske før servering.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 55 min.
Tilberedningstid: 55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2773 kJ / 662 kcal
Fedt: 36 g
Protein: 18.7 g
Kulhydrat: 68.6 g

Ingredienser for 4 portion(er)