
21 af 153
Teriyaki-pølser med kartoffelmos

Samlet tid
55 min.
Tilberedningstid:
55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
2773 kJ / 662 kcal
Fedt:
36 g
Protein:
18.7 g
Kulhydrat:
68.6 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 8 pølser
- 150 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
- 400 g kartofler, skrællet og skåret i tern
- 400 g søde kartofler, skrællet og skåret i tern
- 30 g smør
- 4 forårsløg, hakket
Forberedelse
Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6). Læg pølserne i en stegeso, og hæld Teriyaki sauce med ristet sesam over. Steg pølserne i ovnen i 35-40 minutter. Hæld saucen over med jævne mellemrum.
Kom i mellemtiden kartoflerne og de søde kartofler i en stor gryde med vand. Bring vandet i kog, og lad kartoflerne koge i 15-20 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, kom kartoflerne tilbage i gryden, og mos dem sammen med smørret. Smag til med salt og peber, og vend forårsløgene i.
Server pølserne med kartoffelmosen; dryp lidt ekstra sauce på med en ske før servering.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
55 min.
Tilberedningstid:
55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
2773 kJ / 662 kcal
Fedt:
36 g
Protein:
18.7 g
Kulhydrat:
68.6 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 8 pølser
- 150 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
- 400 g kartofler, skrællet og skåret i tern
- 400 g søde kartofler, skrællet og skåret i tern
- 30 g smør
- 4 forårsløg, hakket