Teriyaki nudler med steak og edamamebønner
Søg
Filter
Teriyaki nudler med steak og edamamebønner
Bookmark
28 af 180

Teriyaki nudler med steak og edamamebønner

Teriyaki nudler med steak og edamamebønner

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 350 g oksesteak
  • 6 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
  • 2 spsk. jordnødde- eller kokosolie
  • 1 rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i skiver
  • 200 g optøede edamamebønner
  • 275 g ægnudler

 

 

Forberedelse

Skær evt. fedtkant fra oksebøfferne og skær kødet i strimler. Læg kødet i et fad og hæld Teriyaki sauce med ristet hvidløg over og bland så kødet dækkes af saucen. Tildæk med film og lad det marinere i køleskabet min. 20 minutter.

Tilbered ægnudler jf. anvisningerne på pakken.

Varm 1 spsk. olie en wok og lynsteg løg og rød peber ved høj varme i 3 minutter. Tilsæt edamamebønner og lynsteg yderligere 1 minut. Tag grøntsagerne ud af panden og stil til side.

Hæld resten af olien i wokken, tag kødet op af marinaden og lynsteg kødet i 3-4 minutter. Tilsæt de drænede ægnudler samt marinaden. Bland alt sammen og varm godt igennem i ca. 5 minutter. Server straks.

Til denne opskrift, er der en video.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 350 g oksesteak
  • 6 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
  • 2 spsk. jordnødde- eller kokosolie
  • 1 rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i skiver
  • 200 g optøede edamamebønner
  • 275 g ægnudler