
Teriyaki nudler med steak og edamamebønner

Ingredienser for 4 portion(er)
- 350 g oksesteak
- 6 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 2 spsk. jordnødde- eller kokosolie
- 1 rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
- 1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i skiver
- 200 g optøede edamamebønner
- 275 g ægnudler
Forberedelse
Skær evt. fedtkant fra oksebøfferne og skær kødet i strimler. Læg kødet i et fad og hæld Teriyaki sauce med ristet hvidløg over og bland så kødet dækkes af saucen. Tildæk med film og lad det marinere i køleskabet min. 20 minutter.
Tilbered ægnudler jf. anvisningerne på pakken.
Varm 1 spsk. olie en wok og lynsteg løg og rød peber ved høj varme i 3 minutter. Tilsæt edamamebønner og lynsteg yderligere 1 minut. Tag grøntsagerne ud af panden og stil til side.
Hæld resten af olien i wokken, tag kødet op af marinaden og lynsteg kødet i 3-4 minutter. Tilsæt de drænede ægnudler samt marinaden. Bland alt sammen og varm godt igennem i ca. 5 minutter. Server straks.
Til denne opskrift, er der en video.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 350 g oksesteak
- 6 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 2 spsk. jordnødde- eller kokosolie
- 1 rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
- 1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i skiver
- 200 g optøede edamamebønner
- 275 g ægnudler