Teriyaki nudler med steak og edamamebønner

Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
350 g
oksesteak
2 spsk.
jordnødde- eller kokosolie
1 
rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
1 
rød peberfrugt, uden kerner og skåret i skiver
200 g
optøede edamamebønner
275 g
ægnudler
Næringsindhold: 1945 kJ  /  464 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skær evt. fedtkant fra oksebøfferne og skær kødet i strimler. Læg kødet i et fad og hæld Teriyaki sauce med ristet hvidløg over og bland så kødet dækkes af saucen. Tildæk med film og lad det marinere i køleskabet min. 20 minutter.

Step 2

Tilbered ægnudler jf. anvisningerne på pakken.

Step 3

Varm 1 spsk. olie en wok og lynsteg løg og rød peber ved høj varme i 3 minutter. Tilsæt edamamebønner og lynsteg yderligere 1 minut. Tag grøntsagerne ud af panden og stil til side.

Step 4

Hæld resten af olien i wokken, tag kødet op af marinaden og lynsteg kødet i 3-4 minutter. Tilsæt de drænede ægnudler samt marinaden. Bland alt sammen og varm godt igennem i ca. 5 minutter. Server straks.

Opskrifts-ID: 472

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær evt. fedtkant fra oksebøfferne og skær kødet i strimler. Læg kødet i et fad og hæld Teriyaki sauce med ristet hvidløg over og bland så kødet dækkes af saucen. Tildæk med film og lad det marinere i køleskabet min. 20 minutter.

Tilbered ægnudler jf. anvisningerne på pakken.

Varm 1 spsk. olie en wok og lynsteg løg og rød peber ved høj varme i 3 minutter. Tilsæt edamamebønner og lynsteg yderligere 1 minut. Tag grøntsagerne ud af panden og stil til side.

Hæld resten af olien i wokken, tag kødet op af marinaden og lynsteg kødet i 3-4 minutter. Tilsæt de drænede ægnudler samt marinaden. Bland alt sammen og varm godt igennem i ca. 5 minutter. Server straks.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.