
Teriyaki-Mix-spyd

Ingredienser for 4 portion(er)
Til kæmperejespyd:
- 4 kæmperejer (med hoved)
- Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
Til oksekødsspyd:
- 1 bundt grønne asparges
- 200 g roastbeef
- Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
Til kammuslingespyd:
- 1 squash
- 8 kammuslinger
- Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Forberedelse
Skær kæmperejerne op på bagsiden, og fjern tarmen. Kom hele kæmperejen på spyddet, og gril den. Pensles med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.
Skær det nederste stykke af aspargesene af. Skræl den nederste del af aspargesen, blancher den, og skær den i stykker på 4 cm. Skær roastbeef i skiver på 15 g, og bank dem flade. Svøb aspargesen i roastbeefskiverne, og kom det hele på et spyd. Glaser dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning efter stegningen.
Skær squashen i strimler på langs (med en aspargesskræller). Rul kammuslingerne ind i squashstrimlerne, og kom dem på et spyd. Brun muslingerne på begge sider, og pensl dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.
Anret det hele i et mix, og server det varmt.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
Til kæmperejespyd:
- 4 kæmperejer (med hoved)
- Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
Til oksekødsspyd:
- 1 bundt grønne asparges
- 200 g roastbeef
- Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
Til kammuslingespyd:
- 1 squash
- 8 kammuslinger
- Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.