Teriyaki-kyllingefad

Samlet tid 70 min.
10 min. Arbejdstid
60 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
store kyllingelår med skind
3 
mellemstore søde kartofler, skrællet og skåret i 3 cm tykke stykker
2 spsk.
rapsolie
2 
røde løg, skåret i både
1 
rød peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
1 
gul peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
200 g
fine broccolibuketter
Næringsindhold: 2133 kJ  /  508 kcal
23 g Fedt
29,6 g Protein
45,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 7). Læg kyllingelårene og de søde kartoffeltern i en stegeso, og dryp med Teriyaki marinade og olie. Ovnsteg det hele i 30 minutter.

Step 2

Tilsæt derefter de røde løg og de snittede peberfrugter, og bland det hele sammen, så saucen er godt fordelt. Sæt retten i ovnen igen i 15-20 minutter. Tilsæt derefter broccolibuketterne, og bag videre i 10-12 minutter. Retten serveres varm.

Opskrifts-ID: 430

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 7). Læg kyllingelårene og de søde kartoffeltern i en stegeso, og dryp med Teriyaki marinade og olie. Ovnsteg det hele i 30 minutter.

Tilsæt derefter de røde løg og de snittede peberfrugter, og bland det hele sammen, så saucen er godt fordelt. Sæt retten i ovnen igen i 15-20 minutter. Tilsæt derefter broccolibuketterne, og bag videre i 10-12 minutter. Retten serveres varm.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.