Søg
Filter
Teriyaki-kylling
Bookmark
60 af 151

Teriyaki-kylling

Teriyaki-kylling
Samlet tid 840 min.
Tilberedningstid: 840 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 914 kJ / 218 kcal
Fedt: 7.9 g
Protein: 27.7 g
Kulhydrat: 7.5 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 5 kyllingebrystfileter
  • Ca. 100 ml Kikkoman Teriyaki marinade (10 % af kyllingebrysternes vægt)
  • 50 g mellemstærk sennep
  • 4 spsk. hindbæreddike
  • 4 spsk. olivenolie
  • Sukker
  • Salt, friskkværnet peber
  • 30 tomater i forskellige farver (fx røde, gule og grønne tomater og blandede cherrytomater)
  • 1 håndfuld rucola

Forberedelse

Dup kyllingebrysterne tørre, skær dem næsten igennem på langs, klap dem ud og bank dem, så de bliver lidt fladere. Kom kyllingekødet i en frysepose med Teriyaki marinade og fordel marinaden godt. Luk posen lufttæt og lad kødet marinere i køleskabet natten over.

Tag kyllingekødet op af marinaden, dup det tørt og rul stykkerne sammen hver for sig. Vikl et stykke husholdningsfilm om hver af kyllingerullerne og sno enderne godt sammen (som et bolsje), så de lukker helt tæt. Kog kyllingebrysterne i husholdningsfilmen i en gryde med 75 °C varmt vand i ca. 60 minutter under låg.

Rør eddiken og olien sammen med 2 spsk. vand og krydr med sukker, salt og peber. Skyl tomaterne, fjern blomsten og skær tomaterne i tynde skiver. Anret tomaterne portionsvis på tallerkener og dryp med dressingen. Skær kyllingerullerne i skiver. Skyl rucolasalaten grundigt. Anret kyllingen og rucolasalaten oven på tomaterne og pynt med sennep.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 840 min.
Tilberedningstid: 840 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 914 kJ / 218 kcal
Fedt: 7.9 g
Protein: 27.7 g
Kulhydrat: 7.5 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 5 kyllingebrystfileter
  • Ca. 100 ml Kikkoman Teriyaki marinade (10 % af kyllingebrysternes vægt)
  • 50 g mellemstærk sennep
  • 4 spsk. hindbæreddike
  • 4 spsk. olivenolie
  • Sukker
  • Salt, friskkværnet peber
  • 30 tomater i forskellige farver (fx røde, gule og grønne tomater og blandede cherrytomater)
  • 1 håndfuld rucola