Søg
Filter
Bookmark
153 af 335

Tempura-kager med tun og majs

Ingredienser for 4 portioner

  • Til 4 personer
  • Til tempura:
  • 1 dåse tun i vand
  • 100 g majs
  • 1 lille løg
  • ½ tsk. fiskebouillonpulver
  • 70 g hvedemel
  • 1 æggeblomme
  • 100 ml koldt vand
  • Til japansk Aurora sauce:
  • 100 g ketchup
  • 100 g mayonnaise
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 5 tsk. citronsaft
  • Få dråber TABASCO® Pepper Sauce

Forberedelse

Hak løget fint og drys med mel. Hæld al væden fra tun og majs. Bland koldt vand og æggeblomme i en skål, tilsæt mel og rør grundigt rundt. Tilsæt løg, tun og majs og rør alle ingredienser sammen. Form små pandekager med en ske og dybsteg dem i olie ved 170°C indtil gyldne og sprøde. Bland saucen og server.

Ingredienser for 4 portioner

  • Til 4 personer
  • Til tempura:
  • 1 dåse tun i vand
  • 100 g majs
  • 1 lille løg
  • ½ tsk. fiskebouillonpulver
  • 70 g hvedemel
  • 1 æggeblomme
  • 100 ml koldt vand
  • Til japansk Aurora sauce:
  • 100 g ketchup
  • 100 g mayonnaise
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 5 tsk. citronsaft
  • Få dråber TABASCO® Pepper Sauce