Tempura-kager med tun og majs

Ingredienser

4 Portioner
1 
dåse tun i vand
100 g
majs
1 stk.
lille løg
 ½ tsk.
fiskebouillonpulver
70 g
hvedemel
1 stk.
æggeblomme
100 ml
koldt vand

Til japansk Aurora sauce

100 g
ketchup
100 g
mayonnaise
5 ml
citronsaft
Få dråber TABASCO® Pepper Sauce

Fremgangsmåde

Step 1

Hak løget fint og drys med mel. Hæld al væden fra tun og majs. Bland koldt vand og æggeblomme i en skål, tilsæt mel og rør grundigt rundt. Tilsæt løg, tun og majs og rør alle ingredienser sammen. Form små pandekager med en ske og dybsteg dem i olie ved 170°C indtil gyldne og sprøde. 

Step 2

Bland saucen og server.

Tip

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Opskrifts-ID: 177

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hak løget fint og drys med mel. Hæld al væden fra tun og majs. Bland koldt vand og æggeblomme i en skål, tilsæt mel og rør grundigt rundt. Tilsæt løg, tun og majs og rør alle ingredienser sammen. Form små pandekager med en ske og dybsteg dem i olie ved 170°C indtil gyldne og sprøde. 

Bland saucen og server.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.