Taquitos med kylling

Samlet tid 35 min.
15 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Taquitos er fyldte mini tacos, som er rullet sammen og stegt. Denne version er fyldt med krydret kylling og serveres med en syrlig mexicansk salsa.

Ingredienser

6 Portioner
1 liter
vand
2 
laurbærblade
10 
peberkorn
200 g
kyllingebryst uden ben
75 g
revet cheddar
50 g
flødeost
1 tsk.
røget paprika
 ½ tsk.
tørret oregano
1 tsk.
finthakket jalapeno
6 
små tortillas (cirka 15 cm i diameter)
Olie til stegning

Pico de gallo salsa

100 g
tomater
50 g
løg
1 
finthakket jalapeno
2 spsk.
olivenolie
10 g
Frisk koriander
1 
lime
100 g
icebergsalat
100 g
cherrytomater
75 g
creme fraiche
1 
avocado
Frisk koriander
Næringsindhold: 1938 kJ  /  464 kcal
32,6 g Fedt
17,5 g Protein
21,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kom vand i en gryde og bring det i kog. Tilsæt sojasauce, laurbærblade og peberkorn. Skru ned, så det er lige under kogepunktet. Skær kyllingebrystet på langs, så det tilberedes hurtigere. Pocher i 10-12 minutter og lad det herefter trække et par minutter før der strimles i tynde strimler.

Step 2

Rør kyllingen sammen med cheddar, flødeost, sojasauce og krydderier.

Step 3

Placer blandingen på tortillaerne og rul dem så stramt som muligt. Luk til med en tandstik.

Step 4

Steg i en pande med 1 cm olie i bunden i 4-5 minutter til de er gyldne og sprøde på alle sider. Læg dem derefter på en rist så overskydende olie kan dryppe af.

Step 5

Til Pico de gallo salsa: Skær tomat, løg og jalapeno i fine tern og vend det sammen. Smag til med olie, finthakket koriander, limesaft og sojasauce.

Step 6

Læg taquitos på en tallerken og server toppet med icebergsalat, tomat, creme fraiche, avocadotern, hot sauce og frisk koriander. Server med Pico de gallo salsa.

tip

Du kan bruge kylling fra aftenen før, hvilket gør det her måltid endnu nemmere at lave.

Du kan lave en større portion og fryse dem ned før de steges. Så kan du tage dem op og stege dem frosne for et nemt måltid.

Opskrifts-ID: 1058

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kom vand i en gryde og bring det i kog. Tilsæt sojasauce, laurbærblade og peberkorn. Skru ned, så det er lige under kogepunktet. Skær kyllingebrystet på langs, så det tilberedes hurtigere. Pocher i 10-12 minutter og lad det herefter trække et par minutter før der strimles i tynde strimler.

Rør kyllingen sammen med cheddar, flødeost, sojasauce og krydderier.

Placer blandingen på tortillaerne og rul dem så stramt som muligt. Luk til med en tandstik.

Steg i en pande med 1 cm olie i bunden i 4-5 minutter til de er gyldne og sprøde på alle sider. Læg dem derefter på en rist så overskydende olie kan dryppe af.

Til Pico de gallo salsa: Skær tomat, løg og jalapeno i fine tern og vend det sammen. Smag til med olie, finthakket koriander, limesaft og sojasauce.

Læg taquitos på en tallerken og server toppet med icebergsalat, tomat, creme fraiche, avocadotern, hot sauce og frisk koriander. Server med Pico de gallo salsa.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.