Tacos med friturestegt avocado og poke-rødkål

Samlet tid 30 min.

Ingredienser

16 Portioner

Til de friturestegte avocadoer:

2 
modne avokadoer
15 g
hvedemel
Salt, friskkværnet peber
100 ml
kikærtevand (fra dåse)
Planteolie til fritering

Til tomatillo-salsaen:

100 g
syltede tomatillos
1 
fed hvidløg
2 spsk.
olivenolie
2 spsk.
limesaft

Desuden skal du bruge:

 ¼ 
rødkål
2 
chilier
16 
små majstortillapandekager
Korianderblade
Næringsindhold: 550 kJ  /  131 kcal
4,1 g Fedt
3,2 g Protein
18,4 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær avocadoerne igennem på langs, fjern stenene, og tag frugtkødet forsigtig ud af skallen. Skær hver af halvdelene i kvarte. Krydr melet med salt og peber. Pisk kikærtevandet, til det er hvidt og skummende. Vend avocadoerne i melet, derefter i kikærteskummet og til sidst i pankoraspen. Varm planteolien op til ca. 180 °C. Frituresteg avocadoerne i olien i 3-4 minutter, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Step 2

Tomatillo-salsa: Lad tomatilloerne dryppe af, og hak dem groft. Pil og pres hvidløget. Bland de hakkede tomatillos med hvidløg, sojasauce, olivenolie og limesaft.

Step 3

Fjern de yderste blade på rådkålen, og skær stokken fra. Snit rødkålen i fine strimler, og vend dem i Poke Sauce. Skyl chilien, fjern toppen og kernerne, og skær chilien i tynde ringe. Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken, fordel avocado, poke-kål, chili og koriander på tortillaerne som fyld, og server de færdige tacos med tomatillo-salsa.

Opskrifts-ID: 230

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær avocadoerne igennem på langs, fjern stenene, og tag frugtkødet forsigtig ud af skallen. Skær hver af halvdelene i kvarte. Krydr melet med salt og peber. Pisk kikærtevandet, til det er hvidt og skummende. Vend avocadoerne i melet, derefter i kikærteskummet og til sidst i pankoraspen. Varm planteolien op til ca. 180 °C. Frituresteg avocadoerne i olien i 3-4 minutter, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Tomatillo-salsa: Lad tomatilloerne dryppe af, og hak dem groft. Pil og pres hvidløget. Bland de hakkede tomatillos med hvidløg, sojasauce, olivenolie og limesaft.

Fjern de yderste blade på rådkålen, og skær stokken fra. Snit rødkålen i fine strimler, og vend dem i Poke Sauce. Skyl chilien, fjern toppen og kernerne, og skær chilien i tynde ringe. Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken, fordel avocado, poke-kål, chili og koriander på tortillaerne som fyld, og server de færdige tacos med tomatillo-salsa.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.