
Tacos med friturestegt avocado og poke-rødkål

Ingredienser for 16 portion(er)
Til de friturestegte avocadoer:
- 2 modne avokadoer
- 15 g hvedemel
- Salt, friskkværnet peber
- 100 ml kikærtevand (fra dåse)
- 50 g Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil
- Planteolie til fritering
Til tomatillo-salsaen:
- 100 g syltede tomatillos
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk.
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. limesaft
Desuden skal du bruge:
- 1/4 rødkål
- 50 ml Kikkoman Sauce for Poke Bowl
- 1-2 chilier
- 16 små majstortillapandekager
- Korianderblade
Forberedelse
Skær avocadoerne igennem på langs, fjern stenene, og tag frugtkødet forsigtig ud af skallen. Skær hver af halvdelene i kvarte. Krydr melet med salt og peber. Pisk kikærtevandet, til det er hvidt og skummende. Vend avocadoerne i melet, derefter i kikærteskummet og til sidst i pankoraspen. Varm planteolien op til ca. 180 °C. Frituresteg avocadoerne i olien i 3-4 minutter, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Tomatillo-salsa: Lad tomatilloerne dryppe af, og hak dem groft. Pil og pres hvidløget. Bland de hakkede tomatillos med hvidløg, sojasauce, olivenolie og limesaft.
Fjern de yderste blade på rådkålen, og skær stokken fra. Snit rødkålen i fine strimler, og vend dem i Poke Sauce. Skyl chilien, fjern toppen og kernerne, og skær chilien i tynde ringe. Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken, fordel avocado, poke-kål, chili og koriander på tortillaerne som fyld, og server de færdige tacos med tomatillo-salsa.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 16 portion(er)
Til de friturestegte avocadoer:
- 2 modne avokadoer
- 15 g hvedemel
- Salt, friskkværnet peber
- 100 ml kikærtevand (fra dåse)
- 50 g Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil
- Planteolie til fritering
Til tomatillo-salsaen:
- 100 g syltede tomatillos
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk.
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. limesaft
Desuden skal du bruge:
- 1/4 rødkål
- 50 ml Kikkoman Sauce for Poke Bowl
- 1-2 chilier
- 16 små majstortillapandekager
- Korianderblade