Tacos med friturestegt avocado og poke-rødkål
Søg
Filter
Tacos med friturestegt avocado og poke-rødkål
Bookmark
205 af 474

Tacos med friturestegt avocado og poke-rødkål

Tacos med friturestegt avocado og poke-rødkål
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 550 kJ / 131 kcal
Fedt: 4.1 g
Protein: 3.2 g
Kulhydrat: 18.35 g

Ingredienser for 16 portion(er)

Til de friturestegte avocadoer:

Til tomatillo-salsaen:

  • 100 g syltede tomatillos
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk.
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. limesaft

Desuden skal du bruge:

Forberedelse

Skær avocadoerne igennem på langs, fjern stenene, og tag frugtkødet forsigtig ud af skallen. Skær hver af halvdelene i kvarte. Krydr melet med salt og peber. Pisk kikærtevandet, til det er hvidt og skummende. Vend avocadoerne i melet, derefter i kikærteskummet og til sidst i pankoraspen. Varm planteolien op til ca. 180 °C. Frituresteg avocadoerne i olien i 3-4 minutter, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Tomatillo-salsa: Lad tomatilloerne dryppe af, og hak dem groft. Pil og pres hvidløget. Bland de hakkede tomatillos med hvidløg, sojasauce, olivenolie og limesaft.

Fjern de yderste blade på rådkålen, og skær stokken fra. Snit rødkålen i fine strimler, og vend dem i Poke Sauce. Skyl chilien, fjern toppen og kernerne, og skær chilien i tynde ringe. Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken, fordel avocado, poke-kål, chili og koriander på tortillaerne som fyld, og server de færdige tacos med tomatillo-salsa.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 550 kJ / 131 kcal
Fedt: 4.1 g
Protein: 3.2 g
Kulhydrat: 18.35 g

Ingredienser for 16 portion(er)

Til de friturestegte avocadoer:

Til tomatillo-salsaen:

  • 100 g syltede tomatillos
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk.
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. limesaft

Desuden skal du bruge: