
32 af 95
Svinekoteletter i øl og teriyaki
Svinekoteletter er en grillklassiker. Sødmen fra teriyaki-marinaden fungerer fremragende sammen med svinekødet, og tilføjes der øl, gør det kødet endnu mere sprødt og mørt.

Samlet tid
90 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Marineringstid:
60 min.
Madlavningstid
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
5420 kJ / 1355 kcal
Fedt:
100 g
Protein:
71 g
Kulhydrat:
37 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 2 svinekoteletter (150 g per styk)
- 5 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
- 1 spsk. æbleeddike
- ½ tsk. røget peber
- 250ml øl
- 1 tsk. honning
- 1 spsk. sennep
- Sort, stødt pepper efter smag og behag
- ½ tsk. tørret rosmarin
Forberedelse
- Svinekoteletterne i et fad. Krydr dem med røget peber, eddike, rosmarin, sennep, sort peber og honning. Bland det hele godt sammen. Tilføj Kikkoman Teriyaki marinade, og rør det hele godt igennem. Hæld øllet over kødet, og stil det på køl i 1 time for at marinere.
- Efter en time grilles svinekoteletterne på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur i 7 minutter per side.
- Server svinekoteletterne med ovnbagte kartofler sammen med kryddersmør.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
90 min.
Tilberedningstid:
10 min.
Marineringstid:
60 min.
Madlavningstid
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
5420 kJ / 1355 kcal
Fedt:
100 g
Protein:
71 g
Kulhydrat:
37 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 2 svinekoteletter (150 g per styk)
- 5 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
- 1 spsk. æbleeddike
- ½ tsk. røget peber
- 250ml øl
- 1 tsk. honning
- 1 spsk. sennep
- Sort, stødt pepper efter smag og behag
- ½ tsk. tørret rosmarin