Svinekoteletter i øl og teriyaki
Søg
Filter
Svinekoteletter i øl og teriyaki
Bookmark
32 af 95

Svinekoteletter i øl og teriyaki

Svinekoteletter er en grillklassiker. Sødmen fra teriyaki-marinaden fungerer fremragende sammen med svinekødet, og tilføjes der øl, gør det kødet endnu mere sprødt og mørt.

Svinekoteletter i øl og teriyaki
Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 60 min.
Madlavningstid 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 5420 kJ / 1355 kcal
Fedt: 100 g
Protein: 71 g
Kulhydrat: 37 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  •  2 svinekoteletter (150 g per styk)
  • 5 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 1 spsk. æbleeddike
  • ½ tsk. røget peber
  • 250ml øl
  • 1 tsk. honning
  • 1 spsk. sennep
  • Sort, stødt pepper efter smag og behag
  • ½ tsk. tørret rosmarin 

Forberedelse

  1. Svinekoteletterne i et fad. Krydr dem med røget peber, eddike, rosmarin, sennep, sort peber og honning. Bland det hele godt sammen. Tilføj Kikkoman Teriyaki marinade, og rør det hele godt igennem. Hæld øllet over kødet, og stil det på køl i 1 time for at marinere. 
  2. Efter en time grilles svinekoteletterne på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur i 7 minutter per side. 
  3. Server svinekoteletterne med ovnbagte kartofler sammen med kryddersmør.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 60 min.
Madlavningstid 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 5420 kJ / 1355 kcal
Fedt: 100 g
Protein: 71 g
Kulhydrat: 37 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  •  2 svinekoteletter (150 g per styk)
  • 5 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 1 spsk. æbleeddike
  • ½ tsk. røget peber
  • 250ml øl
  • 1 tsk. honning
  • 1 spsk. sennep
  • Sort, stødt pepper efter smag og behag
  • ½ tsk. tørret rosmarin