
Svampesuppe

Ingredienser for 4 portion(er)
- 150 g løg
- 1 tsk. olie
- 200 g blandede svampe (3-4 forskellige slags, fx champignons, østershatte, shiitakesvampe osv.)
- 20 g bacon i skiver
- 800 ml hønsebouillon
- 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 1 tsk. sukker
- 60 g syrnet fløde
- 7-8 strå purløg
Forberedelse
Skræl løgene, og skær dem i tynde skiver. Varm olien på en pande, og svits løgene kraftigt, til de er gyldenbrune. Rens svampene, og skær dem i ca. 3 mm tynde skiver. Hak baconskiverne groft, og svits dem i en gryde med olie. Tilsæt svampene, og svits videre. Tilsæt hønsebouillonen og de svitsede løg, og lad det hele koge op. Krydr derefter med naturligt brygget sojasauce og sukker. Fyld suppen i en suppekop (eller skål), kom en spiseskefuld syrnet fløde på, og pynt med hvidløg.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 150 g løg
- 1 tsk. olie
- 200 g blandede svampe (3-4 forskellige slags, fx champignons, østershatte, shiitakesvampe osv.)
- 20 g bacon i skiver
- 800 ml hønsebouillon
- 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 1 tsk. sukker
- 60 g syrnet fløde
- 7-8 strå purløg