Svampestroganoff med sojasauce

Samlet tid 50 min.
50 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
2 spsk.
olivenolie
1 
løg, fint hakket
500 g
brune svampe, skåret i kvarte
2 
fed hvidløg, presset
4 
timiankviste (bladene plukkes af og hakkes)
1 ½ spsk.
paprika
1 nip
cayennepeber
400 ml
grøntsagsbouillon
300 g
vilde ris
200 ml
syrnet fløde
2 tsk.
sennep
lille bundt persille, groft hakket
1 
citron, skåret i både
Næringsindhold: 1897 kJ  /  451 kcal
17,0 g Fedt
14,1 g Protein
64,2 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Varm olien op på en stor pande med høj kant, og damp løgene i olien i 5 minutter, til de er bløde.

Step 2

Skru op for varmen, og kom svampene på panden. Svits dem i 10 minutter under konstant omrøring, til de er gyldne.

Step 3

Tilsæt hvidløg, timian, paprika og cayennepeber, og steg videre i 2 minutter. Tilsæt derefter bouillonen, og lad det hele småkoge i 10 minutter. Tilsæt syrnet fløde, sennep og sojasauce, og lad retten simre videre i 10 minutter.

Step 4

Mens du tilbereder svampene, koges risen efter anvisningen på pakken. Lad risen dryppe af, og hold den varm.

Step 5

Lige inden servering røres noget af persillen i svampeblandingen, og resten af persillen gemmes til pynt. Anret retten med de vilde ris, og server med citronbåde og persilledrys.

Opskrifts-ID: 318

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm olien op på en stor pande med høj kant, og damp løgene i olien i 5 minutter, til de er bløde.

Skru op for varmen, og kom svampene på panden. Svits dem i 10 minutter under konstant omrøring, til de er gyldne.

Tilsæt hvidløg, timian, paprika og cayennepeber, og steg videre i 2 minutter. Tilsæt derefter bouillonen, og lad det hele småkoge i 10 minutter. Tilsæt syrnet fløde, sennep og sojasauce, og lad retten simre videre i 10 minutter.

Mens du tilbereder svampene, koges risen efter anvisningen på pakken. Lad risen dryppe af, og hold den varm.

Lige inden servering røres noget af persillen i svampeblandingen, og resten af persillen gemmes til pynt. Anret retten med de vilde ris, og server med citronbåde og persilledrys.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.