Svampe med quinoafyld

Samlet tid 45 min.
30 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Fyldte svampe er en god vegetarisk grillret, og quinoa er fyldt med næring, som gør det til et sundt valg. Grøntsagsfyldet krydres med Ponzu, som afrunder den lækre smagskombination.

Ingredienser

2 Portioner
4 
portobellosvampe
100 g
quinoa
70 g
revet cheddarost
1 bundt
purløg
1 
rødløg
1 
hvidløg
 ½ 
gul peberfrugt
1 
tomat
1 
gulerod
1 spsk.
olie til stegning
Salt og peber efter smag og behag
Næringsindhold: 3152 kJ  /  788 kcal
26 g Fedt
48 g Protein
97 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Rengør svampene og tag stilken ud uden at beskadige resten af svampen. Stilkene hakkes fint. 

Step 2

Skær nu løg, hvidløg, peberfrugt og tomater i tern. Skræl guleroden, og skær også denne i tern. Dernæst hakkes purløg fint. 

Step 3

Tilbered quinoaen i henhold til pakkens anvisninger. 

Step 4

Hæld en smule olie på en stegepande. Tilføj løg og de hakkede stilke fra svampene. Steg det hele godt igennem indtil løgene bliver bløde, og svampene begynder at skrumpe. Tilføj gulerod og peberfrugt, og steg det hele i ca. 3 minutter. Derefter tilføjes den færdig tilberedte quinoa (drænet for vand), tomater og purløg – husk at gemme noget purløg til at pynte med. Til sidst skal der 2 spsk. Kikkoman Ponzu i og det hele blandes sammen. Når blandingen er kølet af skal den revne ost tilføjes og blandes godt sammen med resten. 

Step 5

Dryp Kikkoman Ponzu citrus sojasauce på hver side af svampehovederne. Fyld nu svampehovederne med det forberedte fyld, og læg svampene på grillen. Dæk dem til med et stykke alufolie, og grill dem i ca. 15 minutter eller indtil de er færdige.

Step 6

Serveres med hakket purløg ovenpå.

Opskrifts-ID: 1122

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rengør svampene og tag stilken ud uden at beskadige resten af svampen. Stilkene hakkes fint. 

Skær nu løg, hvidløg, peberfrugt og tomater i tern. Skræl guleroden, og skær også denne i tern. Dernæst hakkes purløg fint. 

Tilbered quinoaen i henhold til pakkens anvisninger. 

Hæld en smule olie på en stegepande. Tilføj løg og de hakkede stilke fra svampene. Steg det hele godt igennem indtil løgene bliver bløde, og svampene begynder at skrumpe. Tilføj gulerod og peberfrugt, og steg det hele i ca. 3 minutter. Derefter tilføjes den færdig tilberedte quinoa (drænet for vand), tomater og purløg – husk at gemme noget purløg til at pynte med. Til sidst skal der 2 spsk. Kikkoman Ponzu i og det hele blandes sammen. Når blandingen er kølet af skal den revne ost tilføjes og blandes godt sammen med resten. 

Dryp Kikkoman Ponzu citrus sojasauce på hver side af svampehovederne. Fyld nu svampehovederne med det forberedte fyld, og læg svampene på grillen. Dæk dem til med et stykke alufolie, og grill dem i ca. 15 minutter eller indtil de er færdige.

Serveres med hakket purløg ovenpå.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.