Sushi-lagkage med roastbeef og avokado
Søg
Filter
Sushi-lagkage med roastbeef og avokado
Bookmark
154 af 356

Sushi-lagkage med roastbeef og avokado

Tilberedningstid: 25 min.
Brændværdi (pr. Portion): 959 kJ / 229 kcal

Ingredienser for 1 portioner

  • 200 g kogt sushiris
  • ½ avocado
  • 20 g agurk (uden kerner)
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 50 g roastbeef i skiver
  • ½ noriplade
  • 1 rød og 1 gul daddeltomat
  • Karse

Røræg

  • 1 frisk æg
  • 2 nip sukker
  • 1 nip salt 
  • Planteolie

Peberrodscreme

  • 1 tsk. peberrod (på glas)
  • 1 spsk. friskost

2 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning

Forberedelse

til 1 firkantet bageform, ca. 15 x 8 x 5 cm

  1. Røræg: Rør æg, sukker og salt godt sammen. Fugt et stykke køkkenrulle med olie, og gnid olien på en pande med slip-let-belægning. Hæld æggeblandingen på den kolde pande, og bag den ved jævn varme (så den ikke brænder på), til massen er helt stivnet. Mos det færdige røræg med en kartoffelmoser. 
  2. Skær avokadoen og agurken i små tern, og bland begge dele sammen med mayonnaisen. Skær roastbeefen i mindre stykker. 
  3. Peberrodscreme: Rør peberroden og osten godt sammen, og fyld blandingen i en lille sprøjtepose.
  4. Færdiggørelse: Læg husholdningsfilm i en bageform, og fordel roastbeefskiverne nederst. Fordel derefter avokado-agurkemayonnaisen ovenpå. Kom halvdelen af sushirisen på som det næste lag. Læg noripladen og derefter rørægget ovenpå, og kom resten af sushirisen på som det øverste lag. 
  5. Dæk til med husholdningsfilm, og tryk let, så der ikke er lufthuller mellem lagene. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. 
  6. Servering: Tag husholdningsfilmen af formen, læg en tallerken ovenpå, og vend den færdige sushi-lagkage ud på tallerkenen. Tag det andet stykke husholdningsfilm af, og pensl roastbeefen med Teriyaki sauce. Pynt sushi-lagkagen jævnt fordelt og dekorativt med 4 prikker peberrodscreme, tomatskiver og karse. Server den færdige sushi-lagkage med sojasauce. 

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 1 portioner

  • 200 g kogt sushiris
  • ½ avocado
  • 20 g agurk (uden kerner)
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 50 g roastbeef i skiver
  • ½ noriplade
  • 1 rød og 1 gul daddeltomat
  • Karse

Røræg

  • 1 frisk æg
  • 2 nip sukker
  • 1 nip salt 
  • Planteolie

Peberrodscreme

  • 1 tsk. peberrod (på glas)
  • 1 spsk. friskost

2 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning