Stir fried svinebryst med kimchi
Søg
Filter
Stir fried svinebryst med kimchi
Bookmark
1 af 160

Stir fried svinebryst med kimchi

Metode og ingredienser til fremstilling af lynstegt svinebryst med kimchi.

Stir fried svinebryst med kimchi
Samlet tid 60 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 20 min.
Madlavningstid 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1760 kJ / 423 kcal
Fedt: 30,8 g
Protein: 20,8 g
Kulhydrat: 11,4 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 200 g svinemave i tynde skiver (eller minutbøffer)
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 løg
  • 80 g spidskål (eller kinakål) (2-3 blade)
  • 3 spsk Kikkoman krydret chilisauce til kimchi
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk Worcestersauce (eller østerssauce)
  • 2-3 spsk hvide sesamfrø
  • 1 spsk vegetabilsk olie

Forberedelse

1. Skær svinekødet i mundrette stykker, og krydr med salt og peber. 

2. Skræl løget og skær det i tynde ringe på ca. 8 mm. Skyl spidskålen, dup den tør og skær den i 3-4 cm store stykker. 

3. Bland svinekød og løg med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, sukker, Worcestersauce og hvide sesamfrø og lad det marinere i ca. 20 minutter. 

4. Varm olivenolien op i en stegepande og steg svinekød- og løgblandingen. Når svinekødet er gennemstegt, tilsættes spidskålen, og den steges, til den er blød, og serveres. Ris er perfekt til denne ret.

 

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 60 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Marineringstid: 20 min.
Madlavningstid 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1760 kJ / 423 kcal
Fedt: 30,8 g
Protein: 20,8 g
Kulhydrat: 11,4 g

Ingredienser for 2 portion(er)

  • 200 g svinemave i tynde skiver (eller minutbøffer)
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 løg
  • 80 g spidskål (eller kinakål) (2-3 blade)
  • 3 spsk Kikkoman krydret chilisauce til kimchi
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk Worcestersauce (eller østerssauce)
  • 2-3 spsk hvide sesamfrø
  • 1 spsk vegetabilsk olie