Stegte tunbøffer med sesamfrø

3 1 Bedømmelse
Samlet tid 10 min.
10 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
2 
tunbøffer à 150 g/2 cm tykkelse uden skind
1 spsk.
hvid sesam
1 spsk.
sort sesam
1 
fed hvidløg
20 g
ingefær
1 spsk.
olivenolie
Salt
Peber

Tilbehør:

200 g
ærter
200 g
små squash
1 
rødløg
Næringsindhold: 640 kJ  /  152 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål. Pres hvidløget med en hvidløgspresser, og kom det i skålen sammen med halvdelen af Kikkoman Ponzu citrus sojasauce. Rør det hele sammen. Vend tunbøfferne i blandingen, og lad dem trække marinaden i 1 time i køleskabet. Vend dem af og til.

Step 2

Tilbered grøntsagerne: Bælg ærterne, og blancher dem i kogende vand i 4 minutter. Hæld vandet fra, skyl ærterne i koldt vand, og kom dem i en salatskål. Skær squashen i tynde strimler, og riv rødløget på et fint rivejern. Bland 1 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce sammen med alle grøntsagerne, og gem dem til senere.

Step 3

Bland sesamfrøene på en tallerken. Tag tunbøfferne op af marinaden, lad dem dryppe af, og vend dem i sesamfrøene. Steg tunbøfferne på en pande ved stærk varme i 1 minut på hver side. Tag tunbøfferne op, og hæld marinaden og resten af Kikkoman Ponzu citrus sojasauce på panden. Lad blandingen koge op i 2 minutter, og tag panden af blusset. Skær tunfisken i ca. 1 cm brede strimler.  Anretning: Fordel grøntsagerne på tallerkener, anret fisken ovenpå, og dryp med den varme sauce.

Opskrifts-ID: 269

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål. Pres hvidløget med en hvidløgspresser, og kom det i skålen sammen med halvdelen af Kikkoman Ponzu citrus sojasauce. Rør det hele sammen. Vend tunbøfferne i blandingen, og lad dem trække marinaden i 1 time i køleskabet. Vend dem af og til.

Tilbered grøntsagerne: Bælg ærterne, og blancher dem i kogende vand i 4 minutter. Hæld vandet fra, skyl ærterne i koldt vand, og kom dem i en salatskål. Skær squashen i tynde strimler, og riv rødløget på et fint rivejern. Bland 1 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce sammen med alle grøntsagerne, og gem dem til senere.

Bland sesamfrøene på en tallerken. Tag tunbøfferne op af marinaden, lad dem dryppe af, og vend dem i sesamfrøene. Steg tunbøfferne på en pande ved stærk varme i 1 minut på hver side. Tag tunbøfferne op, og hæld marinaden og resten af Kikkoman Ponzu citrus sojasauce på panden. Lad blandingen koge op i 2 minutter, og tag panden af blusset. Skær tunfisken i ca. 1 cm brede strimler.  Anretning: Fordel grøntsagerne på tallerkener, anret fisken ovenpå, og dryp med den varme sauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.