
Stegte tunbøffer med sesamfrø

Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 tunbøffer à 150 g/2 cm tykkelse uden skind
- 3 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 1 tsk. hvid sesam
- 1 tsk. sort sesam
- 1 fed hvidløg
- 20 g ingefær
- 1 spsk. olivenolie
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 200 g ærter
- 200 g små squash
- 1 rødløg
- 1 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
Forberedelse
Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål. Pres hvidløget med en hvidløgspresser, og kom det i skålen sammen med halvdelen af Ponzu Citrus Sojasaucen. Rør det hele sammen. Vend tunbøfferne i blandingen, og lad dem trække marinaden i 1 time i køleskabet. Vend dem af og til.
Tilbered grøntsagerne: Bælg ærterne, og blancher dem i kogende vand i 4 minutter. Hæld vandet fra, skyl ærterne i koldt vand, og kom dem i en salatskål. Skær squashen i tynde strimler, og riv rødløget på et fint rivejern. Bland 1 spsk. Ponzu Citrus Sojasauce sammen med alle grøntsagerne, og gem dem til senere.
Bland sesamfrøene på en tallerken. Tag tunbøfferne op af marinaden, lad dem dryppe af, og vend dem i sesamfrøene. Steg tunbøfferne på en pande ved stærk varme i 1 minut på hver side. Tag tunbøfferne op, og hæld marinaden og resten af Ponzu Citrus Sojasaucen på panden. Lad blandingen koge op i 2 minutter, og tag panden af blusset. Skær tunfisken i ca. 1 cm brede strimler.
Anretning: Fordel grøntsagerne på tallerkener, anret fisken ovenpå, og dryp med den varme sauce.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 tunbøffer à 150 g/2 cm tykkelse uden skind
- 3 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 1 tsk. hvid sesam
- 1 tsk. sort sesam
- 1 fed hvidløg
- 20 g ingefær
- 1 spsk. olivenolie
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 200 g ærter
- 200 g små squash
- 1 rødløg
- 1 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce