Stegte østers med mayonnaise og spicy syltede løg
Fremgangsmåde
Step 1
Skær løget i små både. Bring eddike, sojasauce, honning og TABASCO® Pepper Sauce op at koge i en kasserolle. Vend løgbådene heri, sluk for varmen og lad det trække i den varme lage i 15 minutter.
Step 2
Åbn og befri østerserne og læg dem på en tallerken, strø kartoffelmel over dem, vend dem og gentag. Vend så i æg sammenpisket med sojasauce og til sidst i pankorasp. Steg østerserne i 180 grader varm olie i 1 minut – det er vigtigt at de ikke overtilberedes. Læg østerserne tilbage i deres skaller.
Step 3
Pynt med mayonnaise, finthakket forårsløg og spicy syltede løg inden servering.
Opskrifts-ID: 893
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide