Stegte østers med mayonnaise og spicy syltede løg
Søg
Filter
Stegte østers med mayonnaise og spicy syltede løg
Bookmark
25 af 45

Stegte østers med mayonnaise og spicy syltede løg

Stegte østers med mayonnaise og spicy syltede løg

Ingredienser for 4 portion(er)

STEGTE ØSTERS

SPICY SYLTEDE LØG

  • 1 lille rødløg
  • ½ dl eddike
  • 1 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 1 spsk. Honning
  • 1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce
  • 3 spsk. finthakkede forårsløgtoppe
  • 75 g mayonnaise

Forberedelse

Skær løget i små både. Bring eddike, sojasauce, honning og TABASCO® Pepper Sauce op at koge i en kasserolle. Vend løgbådene heri, sluk for varmen og lad det trække i den varme lage i 15 minutter.

Åbn og befri østerserne og læg dem på en tallerken, strø kartoffelmel over dem, vend dem og gentag. Vend så i æg sammenpisket med sojasauce og til sidst i pankorasp. Steg østerserne i 180 grader varm olie i 1 minut – det er vigtigt at de ikke overtilberedes. Læg østerserne tilbage i deres skaller.

Pynt med mayonnaise, finthakket forårsløg og spicy syltede løg inden servering.

Ingredienser for 4 portion(er)

STEGTE ØSTERS

SPICY SYLTEDE LØG

  • 1 lille rødløg
  • ½ dl eddike
  • 1 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 1 spsk. Honning
  • 1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce
  • 3 spsk. finthakkede forårsløgtoppe
  • 75 g mayonnaise