
25 af 45
Stegte østers med mayonnaise og spicy syltede løg
Naturligt brygget sojasauce
Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil
Alt godt fra havet
Grøntsager
Snack

Ingredienser for 4 portion(er)
STEGTE ØSTERS
- 8 østers
- ½ dl kartoffelmel
- 1 æg
- 2 spsk. Kikkoman sojasauce
- Ca. 1½ dl Kikkoman pankorasp
SPICY SYLTEDE LØG
- 1 lille rødløg
- ½ dl eddike
- 1 spsk. Kikkoman sojasauce
- 1 spsk. Honning
- 1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce
- 3 spsk. finthakkede forårsløgtoppe
- 75 g mayonnaise
Forberedelse
Skær løget i små både. Bring eddike, sojasauce, honning og TABASCO® Pepper Sauce op at koge i en kasserolle. Vend løgbådene heri, sluk for varmen og lad det trække i den varme lage i 15 minutter.
Åbn og befri østerserne og læg dem på en tallerken, strø kartoffelmel over dem, vend dem og gentag. Vend så i æg sammenpisket med sojasauce og til sidst i pankorasp. Steg østerserne i 180 grader varm olie i 1 minut – det er vigtigt at de ikke overtilberedes. Læg østerserne tilbage i deres skaller.
Pynt med mayonnaise, finthakket forårsløg og spicy syltede løg inden servering.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
STEGTE ØSTERS
- 8 østers
- ½ dl kartoffelmel
- 1 æg
- 2 spsk. Kikkoman sojasauce
- Ca. 1½ dl Kikkoman pankorasp
SPICY SYLTEDE LØG
- 1 lille rødløg
- ½ dl eddike
- 1 spsk. Kikkoman sojasauce
- 1 spsk. Honning
- 1 tsk. TABASCO® Pepper Sauce
- 3 spsk. finthakkede forårsløgtoppe
- 75 g mayonnaise