Stegte nudler med svinekød

Samlet tid 35 min.
20 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

En hurtig og velsmagende stir fry-ret med svinekød og ramennudler

Ingredienser

2 Portioner
250 g
svinekød/svinebryst i tern
1 
rødløg i strimler
75 g
slikærter, skåret i halve diagonalt
 ½ bundt
forårsløg, fintsnittede
1 
fed hvidløg, finthakket
15 g
frisk ingefær, finthakket
1 
lille chili, finthakket
200 g
ramennudler
5 spsk.
stegeolie
 ½ 
Saften fra en halv citron

Topping:

1 spsk.
appelsinskal
1 
forårsløg, finthakket
1 spsk.
ristede sesamfrø
175 g
kimchi (færdiglavet)
Næringsindhold: 3637 kJ  /  867 kcal
48,8 g Fedt
48,6 g Protein
54,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Lad vandet koge op i wokken. Kog tern af svinebryst i ca. 10 minutter, tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Step 2

Varm 1 spsk. olie i wokken, steg tern af svinebryst til de er sprøde, tag dem op og lad dem dryppe af.

Step 3

Kom 1 spsk. olie i wokken, tilsæt løg og slikærter og steg det godt sammen. Sauter forårsløgene med. Tag det hele op og læg det til side.

Step 4

Kom hvidløg, ingefær og chili i wokken med den resterende olie og steg det. Tilsæt kødet og grøntsagerne.

Step 6

Kom nudlerne i og steg det hele sammen et øjeblik.

Step 7

Drys appelsinskal, forårsløg og sesamfrø over retten og server med kimchi.

Tips

Alternativ til Kikkoman Teriyaki Sauce med Sesam: Black bean-sauce som kan købes i asiatiske supermarkeder eller online.

Alternativer til Kikkoman Sojasauce: Kikkoman Sojasauce med mindre salt, Tamari glutenfri sojasauce og Økologisk sojasauce.

Brug planteolie eller sojaolie til stegning. Brug aldrig sesamolie til stegning.

Alternativ til ramennudler: Dine yndlingsnudler (forkogte), f.eks. Udon- eller Soba-nudler, spaghetti eller andre former for pasta.

Høje temperaturer er vigtige, når du steger i wok. Vær dog forsigtig med varm olie. Olien kan brænde eller sprøjte, hvis du tilføjer fugtige ingredienser.

En non-stick, metalbelagt støbejernswok er lidt anderledes, hvad angår varmeføring. Den er egnet til el, gas og induktion og er nem at rengøre. Hvis du ikke har en wok, kan du anvende en stegepande, så længe du steger ved høje temperaturer og følger opskriften.

Kom aldrig for meget i din wok. Hvis du laver meget mad, får du det bedste resultat ved at dele ingredienserne op i mindre portioner.

Steg og vend ingredienserne forsigtigt i wokken, så de ikke går i stykker.

Slut af med sojasauce og sesamolie for at få den perfekte overflade, aroma og smag.

Opskrifts-ID: 927

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Lad vandet koge op i wokken. Kog tern af svinebryst i ca. 10 minutter, tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Varm 1 spsk. olie i wokken, steg tern af svinebryst til de er sprøde, tag dem op og lad dem dryppe af.

Kom 1 spsk. olie i wokken, tilsæt løg og slikærter og steg det godt sammen. Sauter forårsløgene med. Tag det hele op og læg det til side.

Kom hvidløg, ingefær og chili i wokken med den resterende olie og steg det. Tilsæt kødet og grøntsagerne.

Kom nudlerne i og steg det hele sammen et øjeblik.

Drys appelsinskal, forårsløg og sesamfrø over retten og server med kimchi.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.