Stegte marinerede kyllingelår med cashewnødder og peberfrugt

Samlet tid 60 min.
60 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
8 
kyllingelår
1 
løg, skåret i både
2 spsk.
olie
1 
stor orange peberfrugt, udkernet og skåret i mindre stykker
50 g
ristede cashewnødder
Næringsindhold: 2117 kJ  /  505 kcal
34 g Fedt
35 g Protein
14,4 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6). Læg kyllingelårene og løgene i en stor stegeso. Dryp med olie, og lad det stege i ovnen i 30 minutter.

Step 2

Tilsæt peberfrugterne efter 30 minutter, og dryp det hele med Teriyaki sauce med ristet hvidløg. Sæt retten tilbage i ovnen i 15 minutter. Drys derefter med cashewnødder, og giv det hele i yderligere 10 minutter i ovnen. Serveres med stegte søde kartofler eller ris.

Opskrifts-ID: 412

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6). Læg kyllingelårene og løgene i en stor stegeso. Dryp med olie, og lad det stege i ovnen i 30 minutter.

Tilsæt peberfrugterne efter 30 minutter, og dryp det hele med Teriyaki sauce med ristet hvidløg. Sæt retten tilbage i ovnen i 15 minutter. Drys derefter med cashewnødder, og giv det hele i yderligere 10 minutter i ovnen. Serveres med stegte søde kartofler eller ris.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.