Søg
Filter
Stegte blandede svampe med sojasauce
Bookmark
351 af 411

Stegte blandede svampe med sojasauce

Stegte blandede svampe med sojasauce
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1694 kJ / 404 kcal
Fedt: 20.1 g
Protein: 13.1 g
Kulhydrat: 38 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 lille flute (ca. 200 g)
  • 4 spsk. planteolie
  • 160 g shiitakesvampe
  • 160 g kejserhatte
  • 160 g champignoner
  • 3-4 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 80 g bacon
  • 100 ml hvidvin
  • 40 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 20 g smør
  • Friskkværnet peber

Forberedelse

Skær fluten i skiver, og rist dem på en varm pande i 1 spsk. olie. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Pil skalotteløgene og hvidløgene. Hak skalotteløgene, og skær hvidløgene i tynde skiver. Skær baconen i ca. 0,5 cm brede strimler.

Varm resten af olien op på en pande, og svits skalotteløgene, hvidløgene og baconen i ca. 2-3 minutter. Lad det hele dryppe af i et dørslag, men gem olien. Varm olien på panden op igen, og svits svampene på alle sider i ca. 2-3 minutter. Tilsæt de stegte skalotteløg, hvidløg og baconstrimler.

Kog panden af med hvidvin, og tilsæt sojasaucen og smørret. Lad det hele simre videre ved svag varme i ca. 2-3 minutter for at glasere svampene i saucen. Smag til med peber, og server de blandede svampe med flute, evt. drysset med lidt persille efter smag og behag.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1694 kJ / 404 kcal
Fedt: 20.1 g
Protein: 13.1 g
Kulhydrat: 38 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 lille flute (ca. 200 g)
  • 4 spsk. planteolie
  • 160 g shiitakesvampe
  • 160 g kejserhatte
  • 160 g champignoner
  • 3-4 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 80 g bacon
  • 100 ml hvidvin
  • 40 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 20 g smør
  • Friskkværnet peber