Stegte blandede bønner og svampe
Søg
Filter
Stegte blandede bønner og svampe
Bookmark
488 af 542

Stegte blandede bønner og svampe

Stegte blandede bønner og svampe
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1764 kJ / 421 kcal
Fedt: 8.8 g
Protein: 12.1 g
Kulhydrat: 69 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g ris
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 250 g blandede svampe (fx kejserhatte, shiitakesvampe, champignoner)
  • 200 g grønne bønner
  • 2 spsk. planteolie
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
  • 2 spsk. sesam
  • 1 spsk. sesamolie
  • 2-3 spsk. limesaft
  • Friske bønnespirer

Forberedelse

Kog risen efter anvisningen på pakken. Pil løget og hvidløgene. Hak løget fint, og pres hvidløgene. Skær chilien i halve, skyl og udkern den, og snit den i fine tern. Rens svampene, og skær dem i halve; store svampe skæres evt. i kvarte. Rens bønnerne, og skær dem i halve.

Varm planteolien op på en pande, og svits løg, hvidløg, chili og ingefær i olien i 1-2 minutter. Tilsæt svampene, og steg videre i ca. 3-4 minutter. Tilsæt bønner og Teriyaki sauce, og steg videre i ca. 2-3 minutter.

Smag til med sesam, sesamolie og limesaft. Skyl bønnespirerne grundigt, og dup dem tørre. Anret de stegte bønner og svampe med risen, og pynt med bønnespirer inden servering.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1764 kJ / 421 kcal
Fedt: 8.8 g
Protein: 12.1 g
Kulhydrat: 69 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g ris
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 250 g blandede svampe (fx kejserhatte, shiitakesvampe, champignoner)
  • 200 g grønne bønner
  • 2 spsk. planteolie
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
  • 2 spsk. sesam
  • 1 spsk. sesamolie
  • 2-3 spsk. limesaft
  • Friske bønnespirer