
488 af 542
Stegte blandede bønner og svampe

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1764 kJ / 421 kcal
Fedt:
8.8 g
Protein:
12.1 g
Kulhydrat:
69 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g ris
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 250 g blandede svampe (fx kejserhatte, shiitakesvampe, champignoner)
- 200 g grønne bønner
- 2 spsk. planteolie
- 1 spsk. revet ingefær
- 100 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
- 2 spsk. sesam
- 1 spsk. sesamolie
- 2-3 spsk. limesaft
- Friske bønnespirer
Forberedelse
Kog risen efter anvisningen på pakken. Pil løget og hvidløgene. Hak løget fint, og pres hvidløgene. Skær chilien i halve, skyl og udkern den, og snit den i fine tern. Rens svampene, og skær dem i halve; store svampe skæres evt. i kvarte. Rens bønnerne, og skær dem i halve.
Varm planteolien op på en pande, og svits løg, hvidløg, chili og ingefær i olien i 1-2 minutter. Tilsæt svampene, og steg videre i ca. 3-4 minutter. Tilsæt bønner og Teriyaki sauce, og steg videre i ca. 2-3 minutter.
Smag til med sesam, sesamolie og limesaft. Skyl bønnespirerne grundigt, og dup dem tørre. Anret de stegte bønner og svampe med risen, og pynt med bønnespirer inden servering.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1764 kJ / 421 kcal
Fedt:
8.8 g
Protein:
12.1 g
Kulhydrat:
69 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g ris
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 250 g blandede svampe (fx kejserhatte, shiitakesvampe, champignoner)
- 200 g grønne bønner
- 2 spsk. planteolie
- 1 spsk. revet ingefær
- 100 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
- 2 spsk. sesam
- 1 spsk. sesamolie
- 2-3 spsk. limesaft
- Friske bønnespirer