
Stegt svinebryst med Teriyaki BBQ-sauce med coleslaw og pommes frites

Ingredienser for 4 portion(er)
- 600 g svinebryst i skiver (stegeflæsk)
- 90 ml Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
- 1 stor gulerod, revet eller i strimler
- ½ lille hvidkål, groft revet
- ½ stort rødløg, skåret i tynde skiver
- 5 spsk. let mayonnaise
- 3 spsk. riseddike
- 600 g færdigt tilberedte ovn-pommes frites eller chips som tilbehør
Forberedelse
Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 5). Læg flæskeskiverne i en stegeso, og fordel Teriyaki BBQ-saucen med honning over flæsket med en ske. Steg det i ovnen i 35-40 minutter. Hæld saucen over kødet med jævne mellemrum.
I mellemtiden blandes gulerødder, hvidkål og løg i en serveringsskål. Rør mayonnaisen sammen med riseddiken, og krydr med salt og peber. Bland derefter dressingen sammen med grøntsagerne.
Tag svinekødet ud af ovnen, og server det med coleslaw og pommes frites.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 600 g svinebryst i skiver (stegeflæsk)
- 90 ml Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
- 1 stor gulerod, revet eller i strimler
- ½ lille hvidkål, groft revet
- ½ stort rødløg, skåret i tynde skiver
- 5 spsk. let mayonnaise
- 3 spsk. riseddike
- 600 g færdigt tilberedte ovn-pommes frites eller chips som tilbehør