
11 af 153
Stegt kyllingebryst med ristet frisk ananas
Ponzu citrus sojasauce
Hovedretter
Fjerkræ
Grøntsager
Ris
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Ponzu citrus sojasauce

Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst uden skind
- 4 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- Friskkværnet peber
Tilbehør:
- 200 g kogt basmatiris
- 400 g ananas
- 2 hvide løg
- 2 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 20 g frisk ingefær
- 1 spsk. olivenolie
- 4 stilke mynte
- Salt
Forberedelse
Varm Ponzu Citrus Sojasauce op på en pande. Læg kyllingebrysterne på panden, og steg dem i 10-12 minutter, til saucen har en cremet konsistens. Vend kyllingebrysterne regelmæssigt. Skræl ananassen, og skær den i 1 cm tykke skiver, som derefter skæres i små stykker. Pil og hak løgene. Varm olien op på en pande, og svits løgene i 2 minutter.
Tilsæt Ponzu Citrus Sojasauce, og lad den koge op. Tilsæt reven ingefær og ananasstykkerne, og lad det hele simre i 10 minutter under omrøring. Bland risen og myntestilkene i, lad det hele koge op i 1 minut, og tag panden af blusset.
Anretning: Skær de stegte kyllingebryster i strimler, og server ananasrisen til.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser
- 2 stk. kyllingebryst uden skind
- 4 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- Friskkværnet peber
Tilbehør:
- 200 g kogt basmatiris
- 400 g ananas
- 2 hvide løg
- 2 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 20 g frisk ingefær
- 1 spsk. olivenolie
- 4 stilke mynte
- Salt