Stegt kyllingebryst med ristet frisk ananas
Søg
Filter
Stegt kyllingebryst med ristet frisk ananas
Bookmark
182 af 411

Stegt kyllingebryst med ristet frisk ananas

Stegt kyllingebryst med ristet frisk ananas

Ingredienser

Tilbehør:

Forberedelse

Varm Ponzu Citrus Sojasauce op på en pande. Læg kyllingebrysterne på panden, og steg dem i 10-12 minutter, til saucen har en cremet konsistens. Vend kyllingebrysterne regelmæssigt. Skræl ananassen, og skær den i 1 cm tykke skiver, som derefter skæres i små stykker. Pil og hak løgene. Varm olien op på en pande, og svits løgene i 2 minutter.

Tilsæt Ponzu Citrus Sojasauce, og lad den koge op. Tilsæt reven ingefær og ananasstykkerne, og lad det hele simre i 10 minutter under omrøring. Bland risen og myntestilkene i, lad det hele koge op i 1 minut, og tag panden af blusset.

Anretning: Skær de stegte kyllingebryster i strimler, og server ananasrisen til.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser

Tilbehør: