
15 af 153
Sprøde kyllingelår med ingefær-ponzudressing
Ponzu citrus sojasauce
Salater
Hovedretter
Fjerkræ
Grøntsager
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Ponzu citrus sojasauce

Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1330 kJ / 317 kcal
Fedt:
10.1 g
Protein:
44.3 g
Kulhydrat:
7.8 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 100 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 30 g porre
- 5-6 stilke purløg
- 10 g ingefær
- 1 tsk. sesam
- 1/2 tsk. sesamolie
- 4 kyllingelår uden ben
- 1/2 icebergsalat
- 1 lille gulerod
- 1 lille rødløg
Forberedelse
Hak porren og ingefæren fint, og snit purløget i fine ringe. Rist sesamfrøene på en pande uden fedtstof, og rør dem sammen med olien, Ponzu Citrus Sojasauce, porre, purløg og ingefær.
Krydr kyllingelårene med salt og peber, og steg dem på en slip-let-pande uden fedtstof under låg i ca. 10 minutter. Dup det overskydende fedt af panden med et stykke køkkenrulle, og steg kyllingelårene videre, til skindet er sprødt.
Rens og skyl icebergsalaten. Skræl og skyl guleroden, og pil løget. Snit det hele i meget fine strimler, som derefter anrettes på tallerkener. Fordel kyllingelårene ovenpå, dryp med ponzudressingen, og drys evt. med koriander før servering.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1330 kJ / 317 kcal
Fedt:
10.1 g
Protein:
44.3 g
Kulhydrat:
7.8 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 100 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 30 g porre
- 5-6 stilke purløg
- 10 g ingefær
- 1 tsk. sesam
- 1/2 tsk. sesamolie
- 4 kyllingelår uden ben
- 1/2 icebergsalat
- 1 lille gulerod
- 1 lille rødløg