Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr
Søg
Filter
Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr
Bookmark
7 af 160

Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr

Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr
Ernæringsfakta (pr. portion) 1370 kJ / 327 kcal
Fedt: 9.5 g
Protein: 18 g
Kulhydrat: 42.4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 fed hvidløg
  • 5 g ingefær
  • 200 g hvidkål
  • 1/3 forårsløg
  • 1 drys salt
  • 100 g kyllingebryst
  • et drys peber
  • 50 g blæksprutte
  • 50 g rensede rejer
  • 50 g laks
  • 1/2 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 24 dejplader til gyoza-dumplings
  • 1/3 tsk. sesamolie
  • 2 spsk. planteolie

Til dipsaucen:

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Forberedelse

Hak hvidløget, ingefæren og hvidkålen meget fint. Drys med salt, og vrid det overskydende vand ud gennem et viskestykke e.l. Kør kyllingekødet gennem en kødhakker indstillet på 4 mm, og rør det hele godt sammen.

Flå skindet af blæksprutten, og rens rejerne og laksen. Hak alting groft, og kom det i en skål. Bland med Kikkoman naturligt brygget sojasauce,

og lad det hele marinere i køleskabet i 10-15 minutter. Tilsæt derefter kyllinge-hvidkålsblandingen, og rør bland hele sammen.

Placer en spsk. fyld på langs på hver af gyoza-dejpladerne, og fold dem sammen til lukkede ruller. Pensl lidt vand på kanten, når du lukker dem, så holder rullerne bedst.

Forårsrullerne friteres på en pande med olieblandingen, til de er gyldne og sprøde. Serveres varme med dipsaucen og en sprød salat som tilbehør.

Brugte produkter i denne opskrift

Ernæringsfakta (pr. portion) 1370 kJ / 327 kcal
Fedt: 9.5 g
Protein: 18 g
Kulhydrat: 42.4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 fed hvidløg
  • 5 g ingefær
  • 200 g hvidkål
  • 1/3 forårsløg
  • 1 drys salt
  • 100 g kyllingebryst
  • et drys peber
  • 50 g blæksprutte
  • 50 g rensede rejer
  • 50 g laks
  • 1/2 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 24 dejplader til gyoza-dumplings
  • 1/3 tsk. sesamolie
  • 2 spsk. planteolie

Til dipsaucen:

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.