Sprøde bananer med vaniljeis og chokolade- eller karamelsauce
Søg
Filter
Sprøde bananer med vaniljeis og chokolade- eller karamelsauce
Bookmark
85 af 373

Sprøde bananer med vaniljeis og chokolade- eller karamelsauce

Sprøde bananer med vaniljeis og chokolade- eller karamelsauce
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2807 kJ / 669 kcal
Fedt: 38,6 g
Kulhydrat: 63,4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Chokoladesauce:

Karamelsauce:

Forberedelse

  1. Skræl bananerne, og skær dem i halve på langs og derefter på tværs. Bland mel og kanel sammen i en dyb tallerken. Pisk æggene sammen i en anden dyb tallerken, og kom pankoraspen i en tredje dyb tallerken.
  2. Panér bananerne ved først at vende dem i mel-kanelblandingen, derefter i pisket æg og til sidst i pankorasp.
  3. Varm olie op i en gryde. Frituresteg bananerne, til de er gyldne, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skyl myntebladene, og dup dem tørre.
  4. Chokoladesauce: Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den over et varmt vandbad. Tilsæt fløde og sojasauce, og varm det hele op under omrøring.
    Eller:
    Karamelsauce: Varm sukkeret op i en gryde, til det smelter, og lad det brune let under jævnlig omrøring. Tilsæt smørret, og rør videre, til det er opløst. Tilsæt fløde og sojasauce, og rør det hele godt sammen til en helt glat sauce.
  5. Anret de friturestegte bananer på tallerkener med chokolade- eller karamelsaucen og isen, og pynt med mynteblade og evt. friske bær inden servering.

Tip: Som alternativ til Kikkoman naturligt brygget sojasauce kan du også fint bruge sød sojasauce.

Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Madlavningstid 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2807 kJ / 669 kcal
Fedt: 38,6 g
Kulhydrat: 63,4 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Chokoladesauce:

Karamelsauce: