
4 af 153
Spinat med cremet sesamsauce

Ernæringsfakta (pr. portion)
260 kJ / 62 kcal
Fedt:
2.8 g
Protein:
2.1 g
Kulhydrat:
6.1 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 200 g spinat
- 1 tsk planteolie
- Gul peberfrugt i strimler, blancheret
- Cherrytomater i tynde skiver
- Kikkoman Sesamdressing
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Forberedelse
Lynsteg spinaten, og kom den i isvand. Pres vandet ud af spinaten. Anret en spiseskefuldt på en tallerken, og pynt med peberfrugt- og tomat-julienne. Serveres koldt, med Kikkoman Sesamdressing.
Brugte produkter i denne opskrift
Ernæringsfakta (pr. portion)
260 kJ / 62 kcal
Fedt:
2.8 g
Protein:
2.1 g
Kulhydrat:
6.1 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 200 g spinat
- 1 tsk planteolie
- Gul peberfrugt i strimler, blancheret
- Cherrytomater i tynde skiver
- Kikkoman Sesamdressing
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.