Søg
Filter
Spansk peberfrugt-tomatsuppe
Bookmark
25 af 244

Spansk peberfrugt-tomatsuppe

Spansk peberfrugt-tomatsuppe
Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 686 kJ / 163 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

Skær peberfrugterne i halve, skyl og udkern dem, og skær dem i tern. Skræl løg og hvidløg, hak løgene, og pres hvidløget. Varm olien op, og svits løg, hvidløg og peberfrugter i olien. Tilsæt hakket tomat, 1 liter vand og sojasauce. Kog det hele op, og lad det småkoge i ca. 20 minutter. Blend suppen, og smag til med peber. Serveres i dybe tallerkener pyntet med en klat creme fraiche. Som ekstra dekorativ pynt kan suppen også drysses med syltet chili skåret i tynde ringe.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 686 kJ / 163 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)