Spaghetti med broccolipesto og honningglaserede kikærter
Søg
Filter
Spaghetti med broccolipesto og honningglaserede kikærter
Bookmark
543 af 564

Spaghetti med broccolipesto og honningglaserede kikærter

Spaghetti med broccolipesto og honningglaserede kikærter
Ernæringsfakta (pr. portion) 3071 kJ / 734 kcal
Fedt: 28 g
Protein: 33 g
Kulhydrat: 85 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Pasta:

Ristede kikærter:

Garnering:

  • 130 g halvtørrede tomater, færdigkøbt
  • 10 g pinjekerner

Forberedelse

Varm ovnen op til 180°C. Bring vand i kog i en dampkoger eller en gryde med et passende dørslag. Læg bagepapir i en bradepande. Del broccolien i grove, lige store buketter. Læg broccolien i dampkogeren, og sæt det passende låg på. Damp broccolien i 6 minutter. Kom den dampede broccoli i en foodprocessor, og tilsæt hvidløg, cremefraiche, 30 ml naturligt brygget sojasauce, reven parmesan og 40 g pinjekerner. Blend det hele i ét minut. Skrab evt. rester langs kanten ned i blandingen, så saucen bliver jævn og ensartet med fast konsistens.

Bland honningen med 50 ml naturligt brygget sojasauce, koncentreret tomatpuré og olie i en mellemstor skål. Tilsæt de afdryppede kikærter, og rør rundt, så de bliver dækket af saucen. Fordel kikærterne på den forberedte bradepande, og rist dem i ovnen i 20 minutter. Tag kikærterne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af.

Bring en stor gryde med vand i kog, kom godt med salt i, og kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken. Hæld spaghettien i et dørslag, og gem 100 ml af kogevandet. Bland spaghettien sammen med de 100 ml kogevand og saucen på en stor pande. Lad det hele simre videre i et minut ved jævn varme under omrøring. Fordel spaghettien på fire tallerkener, og pynt med de ristede kikærter.

Brugte produkter i denne opskrift

Ernæringsfakta (pr. portion) 3071 kJ / 734 kcal
Fedt: 28 g
Protein: 33 g
Kulhydrat: 85 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Pasta:

Ristede kikærter:

Garnering:

  • 130 g halvtørrede tomater, færdigkøbt
  • 10 g pinjekerner